HABER:BAŞAR UÇAR

BAL’da çıkan olaylar sonrası yarıda kalan Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçı sonrası Ödemiş cephesinden sert tepki geldi. Saldırıya uğrayan futbolcularına darp raporu verilen Kırmızı-Lacivertli kulüpte teknik direktör Algun Erdem, sahaya girip oyunculara saldıran Uşaklı yönetici ve taraftarlara dikkat çekerek sosyal medya üzerinden olaylara dair kareler paylaştı.

 “Yazık çok yazık”

Olaylara sosyal medya üzerinden tepki gösteren Ödemişspor teknik direktörü Algun Erdem, olaylara dair fotoğraf karelerini paylaşarak Uşaklı taraftar, yönetici ve kadroda olmayan futbolcuların saldırısına uğradıklarını vurguladı.

Yaşanan olaylara ve Uşak cephesinden gelen Ödemiş’i suçlayıcı açıklamalara tepkisini dile getiren Erdem, “Tek kelimeyle yazıklar olsun; burası Uşak ve Utaş Uşak-Ödemişspor müsabakası.  Yazık ki tribünde gelenler böylesi önemli bir müsabakada maçın tatil edilmesiyle karşılaştı çok ucuz atlattık.

“Onun cezasını TFF verir; sen kimsin?”

5 oyuncum darp raporu aldı ya neymiş kırmızı karttan sonra tahrik varmış. Onun cezasını TFF verir; sen kimsin ki sahaya girip oyunculara saldırıyorsun yaralıyorsun. Hem de milli takim oyuncusu Serhat Çiçek ve Uşakspor Yöneticisi İskender adında biri de var bunların içinde ve tabii tribünden sahaya atlayan taraftarlar. Bu mudur yani olayın durumu bunun neresi futbol? Sonrada ben yapmadım diyorsun peki bunlar ne sende görüntü varsa bizde de var al sana görüntü. Daha da binlerce kare resim ve görüntü var. Yazık çok yazık; tüm camiama geçmiş olsun diyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi