HABER: BAŞAR UÇAR

BAL’da deplasmanda Utaş Uşakspor’la oynadığı karşılaşma olaylar sebebiyle tatil edilen Ödemişspor ilçeye dönüşünde taraftarlarca karşılandı.

Utaş Uşakspor 1-0 önde iken Ödemişsporlu Serdar’ın kırmızı kart görmesi sonrası rakibine vurmasıyla başlayan gerginlik Uşaklı taraftarlar, yöneticiler ve kadroda olmayan futbolcuların sahaya girmesiyle Ödemişli oyunculara yönelik saldırıya dönüştü. Tekme tokat saldırı sonrası Ödemişli oyuncular hastanelik oldu. Hakem Feridun Daltaş yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına gitti. Daltaş daha sonra güvenlik gerekçesiyle karşılaşmayı tatil etti, sahaya çıkmadı.

Hastaneye kaldırılan oyunculardan Serdar ve Hamit’e darp raporu verilirken Kırmızı-Lacivertli kafile saat 21.30 sularında Ödemiş’e ayak bastı. Uşak deplasmanında takımı yalnız bırakmayan Ödemişspor taraftar grubu Çamlık Tayfa’nın üyeleri futbolcuları Salı Pazarı’nda meşaleler ve tezahüratlarla bağrına bastı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya da Kırmızı-Lacivertli kafileyi karşılayıp durum hakkında yönetim ve teknik heyetten bilgi aldı.

Taraftarların yoğun tezahüratları sonrası kaleci Alper Piliç “üçlü” çektirdi. Ödemişspor teknik direktörü Algun Erdem ve takım kaptanı Serdar Öztan, Çamlık Tayfa üyelerine karşılaşmadan dolayı teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi