HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemişspor Yönetim Kurulu gelecek sezon planlamasını yapmak için Belediye Başkanı ve Ödemişspor Kulübü Başkanı Mahmut Badem öncülüğünde Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

Ödemişspor Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Kızıler, “Yönetim Kurulu olarak Belediye ve Ödemişspor Kulübü Başkanımız Mahmut Badem’in başkanlığında toplandık. Yaptığımız toplantıda geçen sezonu değerlendirdik. Ve yeni sezonun planlamasını yaptık.
Algün Erdem’le yola devam
Kızıler, “Öncelikle geçen sezon başarı gösteren teknik direktörümüz Algun Erdem’le yola devam edilmesi konusunda karar aldık. Teknik direktörümüz Algun Erdem’in raporu doğrultusunda geçen sezon takıma katkı sağladığı düşünülen futbolcularımızla iç transfer görüşmelerine başladık. İç transfer konusu çözüldükten sonrada takıma yapılacak yeni transferler için konusunda transfer komitemiz ve teknik direktörümüz Algun Erdem ile ortak çalışma yaparak, dış transferde izlenilen ve takıma katkı sağlayacağına inanılan futbolcularla görüşme yapılacak. Önümüzdeki sezonda Ödemişspor’a yakışır, iddialı bir ekip oluşturmak için çalışmalarına devam edeceğiz.” 

Editör: Haber Merkezi