HABER: SÜLEYMAN GÜLEROGLU

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta 6. haftayı bay olarak geçiren Ödemişspor, 7. haftada Uşak 1 Eylül Stadyumunda lider Utaş Uşakspor’a konuk olacak.

Kırmızı lacivertli ekip bu maçın hazırlıklarını Ertuğrul Ormancı Tesislerinde yaptığı antrenmanla devam ediyor.  Futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli ve hırslı olmaları gözden kaçmazken, antrenman sonrası görüştüğümüz Ödemişspor Teknik Direktörü Osman Demir, “Ödemişspor olarak Utaş Uşak deplasmanına çok iyi hazırlandık. Mutlaka puan ve puanlarla dönebileceğimiz bir takımız taraftarlarımızı bu önemli deplasmanda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bay olduğumuz hafta yaptığımız Kuşadası kampı bizim için çok verimli geçti. Takımımızda Djeova, Mert,  Onur sakat durumda. Futbolcularımızın sakatlıklarıyla ilgili son durum, maç saatinde belli olacak. Hedefimiz Utaş Uşak maçından puan almak. Alabilecek kapasitedeyiz. Bunu her zaman söylüyorum.”

Öte yandan Utaş Uşakspor deplasmanı için deplasmana gidecek taraftarlar içinde hareket saati ve kalkış yapılacak yer belli oldu. Buna göre pazar günü saat 09.00da Hükümet Konağı önünden hareket edilecek.

EFEDEN ATA'YA SAYGI

Ödemişspor teknik heyeti ve futbolcuları, antrenman sonrası Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 77. yıldönümünde tesislerde andı.

Editör: Haber Merkezi