HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Geçen sezon Play-Out oynayan ve ligde kalan Ödemişspor, yeni sezon için transferlerine start verdi. İç transferde bu zamana kadar birçok futbolcu ile prensip anlaşmasına varan kırmızı lacivertli ekip bu kez hem iç transferden hem de dış transferden bir futbolcu ile prensipte anlaşma sağladı.
İç Transferde bir dış transferden iki futbolcu
İç transferde Samet Sarıkaya ile anlaşan Ödemişspor dış transfer çalışmalarındaki ilk anlaşmayı Uzunköprüspor’da futbol oynayan sağ bek oyuncusu Tugay Sülün ve    Çeşme Belediyespor’dan gol kralı olan Hasan Tokgöz ile prensipte anlaşma sağladı.
Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, “ Geçen sezon ligin başarılı oyuncularının birini transfer etmek için prensipte anlaştık. Ödemişsporumuza ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum dedi.”
Ödemişspor ’un iç ve dış transferde prensip anlaşmasına vardığı futbolcular
Ödemişspor transfer çalışmalarında bu zamana kadar iç transferde Şafak Tiryaki, Umut Şahin, Semih Baştan, Samet Sarıkaya, İdris Demir, İbrahim Kaya, Doğukan Çevik ve Mustafa Acun, Samet Sarıkaya ile prensipte anlaşma sağlarken, dış transferde ise Tugay Sülün (Sağ Bek) Edirne Uzunköprüspor, Hasan Tokgöz (Forvet) Çeşme Belediyespor’lu futbolcularla prensipte anlaşma sağladılar.

Editör: Haber Merkezi