HABER:ŞERİF TUNUS/ALİ PALAZ
Ödemişspor’un geçtiğimiz sezonlarda gösterdiği performansın üzerine çıkılmasını istediğini belirten Erdem, Ödemişspor’un bu yıl daha başarılı işler yapabileceğini göstermeyi hedeflediklerini, bunun için ise Ödemişlilerin takımına destek vermesi gerektiğini ifade etti.
27 Temmuz Cumartesi günü saha çalışmalarına başlandığını kaydeden Erdem, ‘Çıkacağımız her maçta Ödemişspor’u en iyi şekilde temsil etmeliyiz, hedefimiz zor lig statüsünün en iyi basamağında yer almaktır. Geçen sene zamanımız kısıtlıydı ancak bu yıl hazırlıklarımız için yeterli zaman var” sözlerine yer verdi.
“Kamptan sonra iki hazırlık maçı yapılacak”
Ödemişspor’un transfer sürecine değinen Erdem, takıma yeni transferlerin olduğunu, transfer sürecinin uzun bir takip sürecinden sonra başladığını belirtti.  Takıma yeni gelenlerin uyumuyla yeni sezona çok daha iyi hazırlandıklarını aktaran Erdem, yaklaşık bir hafta sonra tamamlanacak güzel bir yerleşkenin olduğunu, geçen seneden çok daha iyi bir kadronun olduğunu kaydetti.
Transfer sürecinin devam ettiğini belirten Erdem, 21 Ağustos günü Nevşehir ya da Afyon’da kamp çalışmalarının başlayacağını kamptan döndükten sonra iki hazırlık maçı yapılacağını belirtti.
Erdem, Ödemişspor altyapısından mutlaka oyuncu olacağını da sözlerine ekledi.
Bal Ligi tarihleri belli
 9-10-11 Ağustos tarihlerinde Bal Ligi statüsünün açıklanacağını belirten Erdem, statüler açıklandıktan sonra ekstra durumların söz konusu olabileceğinin altını çizdi.
Sporun tüm dünyada birleştirici bir rolü olduğuna değinen Erdem, ülkemizin bu dönemde spora daha çok ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı. Ödemiş’in bu takıma, takımında Ödemişli’ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Erdem, “ Sadece Yönetim Kurulu’muzun desteği yetmez. Yönetim Kurulu dışında kalan kamu kurum ve kuruluşlarından tutun da pazarda pazarcılık yapan, tarlada çiftçilik yapan her Ödemişli’den takımımıza maddi ve manevi destek istiyoruz. Gelen tüm misafir takımlar şehir takımı nasıl olur görsünler” dedi.
“Geçen sezon hiçbir yerde Ödemişspor Bayrağı göremedik”
Geçen seneye dair kırgınlıklarının da olduğunu belirten Erdem, “Geçen sene benim en kırgın olduğum taraf buydu. Sezonda hiçbir yerde Ödemişspor Bayrağı göremedik. Bu sene böyle olmasın. Madem bir iddiamız var, madem bir şeyler bekliyoruz, şampiyonluk iki ya da üç bakla zincirden oluşmaz birçok parametresi ve unsuru vardır. Şehrimizin en büyük zinciri de şehrin takımına sahip çıkmasıdır. Dolayısıyla bu sene birlik beraberliğimizi daha çok sağlayacağımızı düşünüyoruz” sözlerine yer verdi.
Ödemişspor Yönetici kadrosunun yaz dönemi itibari ile yoğun çalışma sürecinde olduğunu kaydeden Erdem,  Yönetim Kurulu Başkanı A. Mahmut Badem’e, Yönetim Kurulu’na ve Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya’ya Ödemişspor’a inandıkları ve destek verdikleri için teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi