HABER: Süleyman Güleroğlu

Osman Demir kimdir?

Ödemişspor Teknik Direktör Osman Demir ‘’ Eski bir profesyonel futbolcu futbol kariyerine İzmir’in Altay, Göztepe ve Van spor olmak üzere 2001 yılına kadar futbol yaşamını sürdüren Demir daha sonra 2001-2005 yılına kadar Fransa’da Fransa 3.lig takımlarından Chıltıgheim ve Oberna takımlarında oynadı. 2006 yılında Antrenörlük hayatına başlayan Demir aynı yıl içerisinde de Oberna takımında Antrenörlük yaptı. UEFA (b) ve UEFA(a) diplomalarını Fransa’da alan Demir aynı zamanda 2006 yılı içerisinden de Türk Milli takımlar Fransa Sorumlusu olarak görev aldı. Ve Avrupa Sorumlusu Erdal Keser ile birlikte Türk Milli takımlarına futbolcu kazandırdı.

2014-2015 sezonunda İzmir’e gelen Demir burada Karşıyaka u 21 takımına antrenörlük yaptı. Ve böylece Türkiye de ilk Antrenörlük kariyerinede başladı.  Daha sonrada Ödemişspor’ a geldi. 2015-2016 yılı sezonu sonunda da Ödemişspor u Teknik heyetimle birlikte Ödemişspor ‘a hakkettiği yere 3.lige çıkarmaya hedefliyoruz. Bizler ben Teknik Direktör Osman Demir, “Yardımcı Antrenörüm Evren Nalbant, Koordinasyon-analiz Ahmet Çeltik ve Kaleci Antrenörümüz Sıddık Özaslan ile birlikte çok iyi bir ekibiz Çalışmalarımızı tamamen profesyonel olarak sürdürüyoruz.”

Ödemişspor ‘un ligdeki durumu

Ödemişspor ’un Lig’deki durumu hakkında da bilgi veren Demir , “6 İzmir takımı arasında ilk 4. Haftasında bir maç eksikle 2 galibiyet 2 Beraberlik grubumuzda namağlup galibiyetimizi sürdürüyoruz. Amacımız bu namağlup serimizi sürdürüp Ödemişi özlenen ve hakkettiği 3.lige taşımaktır.”

“Futbolcuların grubumuza değinecek olursak çok kaliteli ve karakterden oluşan bir futbolcu ekibim var takıma abilik yapan Uğur Kavuk, Cafer Elek, Güven Yılmaz, Djiehova, Samet Güren, gibi takıma abilikleriyle katkısı olan kişilerle de çalıştığımız için çok mutluyuz. Bunun yanında kalan diğer futbolcularımızla da bir bütünlük içerisinde olduğunu belirtti. Ayrıca Ödemişspor Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Kızıler ’in ve diğer yönetici arkadaşlarımız Abdullah Batmaz, Murat Akçıl, Mehmet Dülger, Burak Can’ın takıma büyük katkısı var. Bizler Ödemişspor sahip çıkmak isteyen Ödemişli halkımızdan Maddi ve Manevi Destek sağlamalarını istiyoruz. Bunun altına çizerek tekrar tekrar söylemek istiyorum. Bizim çok iyi bir takımımız var. Bizi destekleyen taraftarlarımızın takımlarına sahip çıkıp sabırlı olmalarını istiyorum. Hedefimizden hiçbir şekilde sapmadan yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. “

Utaş Uşak maçından galip dönmek istiyoruz.

“Önümüzde çok önemli bir Utaş Uşak maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp Uşaktan galip olarak döneceğimize takım olarak emin olduğumuzu belirtmek istiyorum.Hedeflerimiz Ligde tüm maçları kazanıp bizim için rakiplerimizin değil bizim ne yapabileceğimiz bizim için daha önemli biz bu ligde tüm maçlarımızı kazanarak galibiyet serimizi sürdürüp Ödemişsporumuzu 3. Lige çıkarmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan takımlarına destek olmalarını istiyor ve davet ediyorum.” 

Editör: Haber Merkezi