HABER:BAŞAR UÇAR 
Bir yandan hükmen mağlup sayılan bir yandan da seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Ödemişspor hukuki mücadelesini sürdürecek.

Çıkan olaylar sonrası Uşaklı yönetici ve taraftarların sahaya girmesiyle hakem Feridun Daltaş tarafından tatil edilen 5 Mart’taki maçla ilgili iki ekibin de hükmen mağlup sayılmasına ilişkin karara itiraz edilecek. Ödemişspor üç oyuncusunun darp raporu aldığı maçla ilgili kararı Tahkim Kurulu’na taşıyacak. Ödemişspor Kulübü avukatları olaylara ait görüntülerle birlikte Tahkim Kurulu’na dosya sunacak.

Seyircisiz oynama cezası şoku!

Ödemişspor’u şoke eden bu kararın yanı sıra olaylarla ilgili disiplin soruşturması kapsamında AFDK’nın kararları da belli oldu. AFDK, Ödemişspor’a yaşanan olaylarla ilgili bir maç seyircisiz oynama cezası verdi. Ödemiş cephesinde büyük tepki toplayan bu kararın yanı sıra teknik direktör Algun Erdem’e 21 gün hak mahrumiyeti, gördüğü kırmızı kart sonrası rakibine kafa atma teşebbüsünde bulunan Serdar Öztan’a da 6 maç men cezası verildiği öğrenildi.

AFDK’nın bu kararına göre Ödemişspor, pazar günü oynayacağı Didim Belediyespor maçında Saraçoğlu Stadı’nda seyirci desteğinden yoksun kalacak. Önce hükmen mağlubiyet ardından da seyircisiz oynama cezaları Ödemişli taraftarların tepkisini toplarken taraftarlar federasyona itirazda bulunulması gerektiğini dile getirildi.

Editör: Haber Merkezi