HABER: BAŞAR UÇAR
Bölgesel Amatör Lig’de 22. hafta heyecanı bugün yaşanacak. YGS nedeniyle mücadelenin pazartesi gününe taşındığı haftada Ödemişspor bugün Ortaca Belediyespor’u ağırlayacak.
21. haftasında yarıda kalan Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçının damga vurduğu grupta 22. Haftada futbolseverleri birbirinden kritik mücadeleler bekliyor. Tedbirli olarak AFDK’da savunma verecek Hamit, Samet ve Serdar’ın yanı sıra sakat oyuncular nedeniyle birçok eksiği bulunan Ödemişspor, ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği Ortaca Belediyespor’u Saraçoğlu Stadı’nda konuk edecek. Zorlu mücadelede ilk düdük saat 14.00’da çalacak. Karşılaşmayı Konya bölgesi hakemlerinden Mustafa Emil yönetecek. Emil’in yardımcılıklarını Abdülhamit Söyler ve Ahmet Kaan Uğurlu yapacak.
Heyecan dolu hafta!
Lig statüsüne göre en az puanı toplayan İzmir ekibinin sıralamadaki yerine bakılmaksızın küme düşmesi nedeniyle her 90 dakikanın daha da önemli olduğu grupta Ödemiş’i 2 puan geriden takip eden Aliağa FK evinde zirve ortağı Sökespor’u ağırlayacak. Lider Çiğli Belediyespor, Demirten Yeşilköy deplasmanında ter dökecek. Aydın ekipleri arasındaki kümede kalma mücadelesi de bu hafta daha da kızışacak. Çine Madran, 2 puan gerisindeki hemşehrisi Karpuzlu Belediyespor’u ağırlayacak. Bu haftayı karlı kapatmak isteyen bir diğer Aydın temsilcisi Didim Belediyespor’un konuğu Utaş Uşakspor olacak. Ortaca’nın 1 puan önündeki Yatağanspor ise evinde Pamukkale ile kozlarını paylaşacak. Sarayköyspor 22. Haftayı BAY geçecek.
AFDK yarın kulüpleri dinleyecek
Öte yandan 21. haftada olaylar nedeniyle yarıda kalan Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçıyla ilgili disiplin soruşturması bu hafta devam edecek. Utaş Uşakspor gibi savunma istenen Ödemişspor heyeti yarın Ankara’ya gidip savunma verecek. AFDK evrak ve delillerle birlikte savunmaları inceleyip nihai kararını verecek.

Editör: Haber Merkezi