HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemişliler de bir günlüğüne Muğla'ya taşınmaya hazırlanıyor.

Maçın oynanacağı stadda çalıştılar
Muğla Atatürk Stadı'nda pazar günü saat 15.00'da oynanacak final maçı için cuma sabahı Muğla'ya hareket eden Ödemişspor kampa girdi. Ödemişspor, Ödemişli taraftarlarca Muğla'da çiçekle karşılandı. Akşamüstü saatlerinde maçın oynanacağı Muğla Atatürk Stadı'nda antrenman yapan Kırmızı-Lacivertliler final için hazırlıklarını tamamladı.

Final maçına hazır olduklarını ve Ödemiş'e kupayla dönmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Ödemişspor teknik direktörü Serol Emlek, "Başarıyla tamamladığımız ilk etabın ardından şimdi sırada bize 3. Lig'i getirecek final maçı var. Sorumluluğumuzun bilincinde maça en iyi şekilde hazırlandık. Biz Play-off'u tek maç olarak gördüğümüzü felsefemizi buna göre belirlediğimizi anlattık. Verimli bir çalışma dönemi oldu. Yönetimimiz bizi yalnız bırakmadı. Genç yaşlı tüm taraftarlarımız, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, esnaflarımız ziyaretleri ile bizi mutlu etti, moral verdi. Şimdi sıra sahaya çıkıp bize yakışanı yapmaya geldi. Bunu yapacağımızdan kuşkum yok. Güçlüyüz, hazırız, sonuna kadar inanıyoruz. Ödemiş halkının da bizi Muğla'da yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Şartlar ne olursa olsun biz kazanıp 3. Lig kupasıyla döneceğiz. Tüm Ödemişlileri bu maçta Ödemişspor için kenetlenmeye bekliyoruz. Güzel bir final maçı olacağını düşünüyoruz. 23 yıllık profesyonel lig özlemi bu yıl sona erecek" dedi.

Tribünler Yarın belirlenecek
Ödemişspor, Muğla'da maç saatini beklerken Muğla İl Emniyet Müdürlüğü de Atatürk Stadı'nda hazırlıklarını yaptı.

Ödemişli ve Serikli taraftarların hangi tribünlerde takımlarını destekleyecekleri Cumartesi günü saat 11.00'da yapılacak toplantı ile netlik kazanacak. Ödemişspor Kulübü, gelişmeleri sosyal medya aracılığıyla taraftarları ile paylaşacak.

Ödemiş bir günlüğüne Muğla’ya taşınıyor
Büyük bir organizasyona hazırlanan Ödemişspor taraftarı, pazar günü saat 10.00'da Eski Otogardan Muğla'ya hareket edecek. Ödemiş'ten çok sayıda vatandaşın da özel araçlarıyla Muğla'ya gelmesi beklenirken Ege Bölgesi'nin farklı il ve ilçelerinden Ödemişspor'a destek için futbolseverler Muğla'nın yolunu tutacak.

Pazar günkü finalin galibi doğrudan 3. Lig'e yükselecek. Maçın mağlubu ise Nevşehir-Kırşehir maçının mağlubu ile bir play-off maçı daha oynayacak.

Editör: Haber Merkezi