HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemişliler 50 liralık kombine kartla iç sahadaki maçların yanı sıra deplasmanda da Ödemiş'i destekleyebilecek.

Kombine kartlar, Ödemiş Belediyesi’ne ait Salı Pazarı Kafeteryası, Park Kafe, Perşembe Pazarı Kafeteryası ve Engelsiz Kahve ile birlikte Öncel Petrol’den kombine kartlarını 50 lira karşılığında temin edilebilecek. Kombine kart sahibi taraftarların deplasman yolunda da yeri hazır olacak.

Kombine kartlarla ilgili Kırmızı-Lacivertli kulüpten yapılan bilgilendirmede, “Dün olduğu gibi yarın da var olacak Yarım Asırlık sevdamız Ödemişspor Kulübü’nün bu anlamlı yılında tüm Ödemiş halkının desteğini bekliyoruz. Kombine kartlarımız, 50. yılını kutlayan kulübümüze destek amaçlıdır. Kart sahibi taraftarlarımız iç sahadaki maçları ücretsiz izleyebileceği gibi deplasmanlar için düzenlenecek organizasyonlarda da kartlarını göstererek takımımızın yanında olabileceklerdir. Ödemişlilerin ilgisi ve desteği kulübümüzün şampiyonluk yolunda en büyük gücü olacaktır. ‘Senin şehrin, senin takımın’ diyoruz; tüm Ödemişlileri kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Reklam panolarıyla da kulübe destek verilebileceği belirtilen açıklamada, “Kulübümüze katkı amacıyla takımımızın iç saha maçlarını oynadığı Saraçoğlu Stadımızdaki reklam panolarının sezon sonuna kadar ücreti 2500 liradır. Kulübümüze destek vermek isteyenler 0530 781 24 58 numaralı telefondan iletişim sağlayıp bilgi alabilirler” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi