Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele eden Ödemişspor ligin 20.Haftasında kendi evi ve seyircisi önünde Manisa’nın Urganlıspor takımını 3-1 yendi.

Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan mücadeleyi AK Parti İzmir Milletvekili ve eski futbolcu Alpay Özalan’ın yanı sıra Cumhur İttifakı Ödemiş Belediye başkan adayı Münir Bezmez, Millet İttifakı Ödemiş Belediye başkan adayı Mehmet Eriş ve Ödemişspor sevdalıları İzlerken, Millet ittifakı Ödemiş Belediye Başkan adayı Mehmet Eriş, Ödemişsporlu futbolculara, rakip takıma ve hakemlere çiçek takdim etti.

İlk yarıyı hızlı başlangıç yapan Ödemişspor maçın 14. Dakikasında Mustafa Acun’un ortasında Ziya’nın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra 17. Dakikada ilk gol pasını veren Mustafa Acun Ödemişspor’u 2-0 öne geçirirken, Konuk takım Urganlı maçın 24. Dakikasında Bayram’ın attığı gole durum 2-1 oldu. Bu golden sonra Ödemişspor sahada etkili bir futbol ortaya koyarken, maçın 44.Dakikasında Sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşla topu ağlara gönderen Halil Karataş durumu 3-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, Ödemişspor soyunma odasına 3-1 üstünlükle gitti.

Ödemişspor ‘da Oyuncu Değişiklikleri yaşandı

Ödemişspor ikinci yarının 67. Dakikasında rakip takımla girdiği mücadelede sakatlık yaşayan Hüseyin oyundan çıkarken, yerine Şafak Tiryaki girdi. Maçın 79. Dakikasında Necmettin’in yerine Gökhan Özkan oyuna girerken, maçın 84. Dakikasında Ziya yerine oyuna Ahmet Acar girdi. Maçın son beş dakika daha eklense de maçta başka gol olmayınca Ödemişspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Ödemişspor’un ilk Onbiri: 99-Ramazan, 77-Ali, 25-Devrimcan, 61-Emirhan, 5-Umur, 82-Halil, 23-Hüseyin, 9-Ziya, 7-Mustafa Acun, 17-Batuhan, 14-Necmettin

Yedekler: 96-Yaşar, 8-Şafak, 71-Ahmet Acar, 4-Semih, 35-Oğuz, 55-Gökhan, 20-Burak

Maç sonunda kulüp başkanı Ufuk Kızlıer rtarafından İzmir Milletvekili ve eski futbolcu Alpay Özalan'a adının ve soyadının yazılı olduğu 35 Numaralı Ödemişspor forması ve atkı hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi