HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

TEKNİK DİREKTÖR YAHYA AYDIN İLE YENİDEN
Genel kurul sonrası yeni sezonla ilgili çalışmalarına hızla başlayan Ödemişspor yönetimi, geçen sezon görev yapan başarılı teknik direktör Yahya Aydın ile yola devam etme kararı aldı. Bu sezon mücadele edeceği İzmir Süper Amatör Lig'in yanı sıra gelecek sezonlarda da başarı hedefleyen Kırmızı-Lacivertli kulübün yönetimi, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de beşinci haftadan itibaren görev alan teknik direktör Yahya Aydın ile görüşerek yeniden anlaştı. Ödemişspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Turan ve teknik direktör Yahya Aydın sözleşme imzaladı. 
"GELECEK SEZONLARI DA KAPSAYAN BAŞARI HEDEFİ" 
Ödemişspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Turan, hedeflerinin bu sezonun yanı sıra gelecek sezonlarda da başarı elde edecek bir yapı oluşturmak olduğunu ifade ederek, "Geçen sezon takımımızda başarıyla görev yapan, camiamızı tanıyan, taraftarımızın beklentisini bilen teknik direktörümüz  Yahya Aydın ile yeniden anlaşmaya vardık. Aydın'ın yönetiminde takımımız son derece başarılı bir grafik ortaya koymuştu. Hedefimiz Ödemişspor'un layık olduğu başarılara istikrarlı bir çizgiyle ulaşmasıdır. Bu konuda yönetim olarak gerekli adımları vakit kaybetmeden atıyoruz. Sadece yeni sezonu değil gelecek sezonları da kapsayan başarı hedefimiz için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.
"TARAFTARLARIMIZIN VE KENTİN BEKLENTİSİNİN BİLİNCİNDEYİZ"
Ödemişspor için yeniden imza atan teknik direktör Yahya Aydın, "Yönetimimize bir kez daha bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. Ödemiş'in sağlam adımlarla başarıya ulaşması için hep birlikte çalışacağız. Taraftarlarımızın ve kentin beklentisinin bilincindeyiz. Adım adım ilerleyerek Ödemiş'te var olan potansiyeli de en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ödemiş ve futbolseverlerimiz güzel başarılara layıktır" dedi. 
TRANSFER BAŞLIYOR, SEÇME DÜZENLENECEK"  
Kırmızı-Lacivertliler'de teknik ekibin belirlenmesinin ardından derhal iç ve dış transfer çalışmalarına başlanacağı, 3-4-5 Ağustos tarihlerinde de A takım için oyuncu seçmeleri düzenleneceği belirtildi. 1995-2002 doğumlu oyuncuların katılabileceği seçmelerin 3 gün boyunca 17.00'da Saraçoğlu Stadı'nda gerçekleştirileceği öğrenildi. 
GEÇEN SEZON'DA GÖREV ALMIŞTI
Geçen sezon Yahya Aydın yönetimindeki 19 maçta Kırmızı-Lacivertli ekip 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etmiş, ikinci yarıda hiç yenilgi almadığı halde il takımları arasındaki statü nedeniyle gol averajıyla lige veda etmişti.

Editör: Haber Merkezi