HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Beşiktaşlılar Derneği Yönetimi, Ödemiş Emniyet Müdürü ve Dernek Eski Başkanları İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Ödemiş Beşiktaşlılar Derneği Yönetimi, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya ile Dernek eski Başkanları Halil Tükel ve Mesut Keskin, Birgi Halep Atom 2'de İftar yemeğinde bir araya geldiler. Yaklaşık 30 kişinin bir araya geldiği iftar yemeğinde eski ve yeni yönetimler dayanışma örneği gösterdi.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Baysal; öncelikle bu güzel akşamda bu anlamlı iftar yemeğinde bir arada olmaktan mutlu olduğum, davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ederim. Bir araya gelerek hem birlik beraberlik ve dayanışmamızı arttırmak, hem de önümüzdeki aylarda yapmayı düşündüğümüz şampiyonluk yemeği ve bundan sonra hangi sosyal sorumluluk ve duyarlılık gerektiren güzel işleri hep beraber yapabiliriz, bu konularda fikir alışverişinde bulunmak, olduğunu ifade etti. Daha sonra Mehmet Baysal tarafından, derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı iş adamı M. Nevzat Atasoy’a teşekkür edilerek bir plaket takdim edildi..

İftar yemeğinin ardından güzel Birgi'de geç vakte kadar oturularak çay, kahve içilip bol bol sohbetin edildiği gecede birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilendi.

Editör: Haber Merkezi