Ödemiş Beşiktaşlılar Derneği olağan kongresi Ödemiş kent Konseyi binasında üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Kongreye Fenerbahçelilerden de destek geldi. Kongrede Divan kâtipliğine Hikmet Güriş, Yazmanlığa Ferhat Eskici, Divan Başkan yardımcılığına Tahir Hazar getirildi. Beşiktaşlılar Başkan Süleyman Seba anısına saygı duruşunda bulundular. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı söylendi.  Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mesut Keskin “ Bu sene tribünlerde küfürsüz taraftar görmek istiyorum. Beşiktaşlılar olarak tüm takım taraftarlarına özgürce, centilmence bir sezon diliyorum. Yeni yönetiminde Ödemiş Beşiktaşlılar Derneğine hayırlı olmasını dilerken başarılar diliyorum.”

Gezi olayları sırasında tüm takımların bir araya gelip kardeş bir mücadele yaptıklarını belirten Divan Kâtibi Hikmet Güriş “Gezi olayları sırasında bir ilk yaşanarak, asla bir araya gelemez denilen takım taraftarları bir araya geldi İki ağaç aslında bir ülkeyi bir araya getirdi. Tüm sporseverler bir mücadeleyi başardı.”

Konuşmaların ardından Beşiktaşlılar Derneği Serhat Eskici faaliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu. Faaliyet raporunun okunmasının ardından raporun onaylanması için oylamaya geçildi. Denetleme raporunun okunup oylanmasından sonra seçimlere geçildi. Seçimlerde mevcut başkan yerini genç Beşiktaşlı Mehmet Baysal bıraktı. Ödemiş Beşiktaşlılar Derneği  yeni yönetimi şu isimlerden oluştu Başkan Mehmet Baysal, Başkan Yardımcısı Nihat Karcı ,Başkan yardımcısı Ferhat Eskici , Genel  Sekreter Fatih Muyan ,Sayman  Mesut Keskin, Genel Koordinatör İrfan Kesgin ,olurken yönetim kurulu üyeleri de Alper Özerkli, Mesut Yüksel, Vecihe Güler, Tuana Bahadır, Özgür Savaşçı, Attila  Keser, İbrahim  Karahallı’dan oluşurken  ; Denetleme kurulu üyeleri Hamdi  Halis Ayhan Arkant Kaya Balıkçıoğlu, Adil Elmas, Ahmet Güleryüz, Ferdi Öner ; Disiplin kurulu üyeleri Anıl Selek ,Serhat Eskici, Attila Özkoç oldu.


Editör: Haber Merkezi