HABER NAFİR HARUPÇU

Bölgesel Amatör ligde Karşıyaka Gençler Birliği ile birleşerek Ödemiş spor adı altında mücadelesini sürdürecek olan kırmızı lacivertli ekip, kadrosuna Fildişili santrafor Serge Djiehova’yı dahil ederek önemli bir transfere imza attı.
Ödemiş Salı pazarında düzenlenen imza törenine, Ödemiş Belediye spor Başkanı Halil Güler, Teknik direktör Osman Demir, Sportif Direktör Sabahattin Yılmaz, Ödemiş Belediye spor yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Bir grup taraftar Fildişili futbolcuya tezahürat yaparak ona moral verdi.
Santrafor Serge Djiehova ’da taraftarlara şampiyonluk sözünü vererek adeta geleceği garanti altına aldı.

65 BİN LİRA
Önce Antalya spor süper ligde mücadele eden yabancı futbolcu, daha sonra Cizre spora geçerek, Cizre sporun BAL Liginden Üçüncü lige çıkmasına sebep oldu. 1 yıllık sözleşmeyle 65 bin liraya imza atan forvet oyuncusundan taraftarlar çok şey bekliyor.
Ödemiş Belediye sporda forma giyen yabancı futbolcu, Kırmızı-Lacivert takımı BAL ligine ve daha sonra Üçüncü lige taşıyacağını tercümanı vasıtasıyla anlattı.

ÖDEMİŞ SPOR FORMASINI GİYDİ

Serge Djiehova, Salı pazarında yapılan sözleşmeden önce, Kırmızı-Lacivert Ödemiş spor formasını giymesi taraftarların tezahüratına neden oldu. Ödemiş Belediye spor kulüp Başkanı Halil Güler transfer nedeniyle imza töreninde yaptığı konuşmasında, “Kulübümüze yeni bir transfer için bir araya geldik. Amacımız kulübü en iyi yerlere getirmek ve Üçüncü lige yükseltmektir. Bu sezonda BAL liginde şampiyonluk, ardından Üçüncü lig heyecanını sizlerle beraber yaşayacağız”.
“Taraftarlar olarak sizlerdeki heyecanı gördükçe, Ben de Başkan olarak sizlerle birlikte daha fazla heyecan duyuyorum. Ödemiş Belediye spor ve taraftarımız her şeye layık. Yeni bir sporcumuz Serge Djiehova ile birlik ve beraberlik içerisinde takımı geleceğe taşıyacağız”.

Teknik direktör Osman Demir, “Taraftarlarımızla gurur duyuyorum. 15 yıl dışarıda kaldım. Play off maçlarında heyecanı gördüm. Belediye Başkanımızın projesiydi bu. El birliği ile takıma küsmeden, 

Ödemiş’in Akhisar’dan eksiği olmadığını görüyoruz. Bizler bugün Djiehova gibi oyuncuyu masaya oturttuysak, Önümüzdeki, günlerde çok değerli önemli oyuncuları getireceğiz. Ödemiş layık olduğu yere gelecek. Ödemiş’i
profesyonel lige taşımak hedefimiz olacak. Oyuncumuz Cizre sporu şampiyon yaptı. Üçüncü lige çıkardı. Ondan önce Antalya’da üç dönem oynadı” dedi. Konuşmaların ardından,  Oyuncu Ödemiş Belediye spor formasını giyerek, taraftarlarla toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Editör: Haber Merkezi