HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş’te yaklaşık 1 yıldır boks, kick boks, wushu, muay, thai, mma, tekvando, hankido, yakın savunma gibi spor dallarında faaliyetlerini sürdüren Yeniay Spor Kulübü’nün minikleri Ulus Meydanı’nda yaptıkları gösterilerle izleyenleri kendilerini hayran bıraktılar.
Ödemiş Halk Eğitim Merkezi’nin Ramazan ayı boyunca her akşam Saraçoğlu Stadı önünde düzenledikleri etkinliklerde Yeniay Spor Kulübü’nün sporcu minikleri ’de katıldı.  Stadyum önünde kurulu olan sahnede gösterilerini izleyicilere sunan minikler seyircilerden büyük alkış toplarken, savunma sanatları kursuna gelen Nazlı Efe adlı minikse üçü bıçaklı toplam altı kişiden kurtulma tekniği sergiledi.
“Ödemiş’e Şampiyonluk getirmek istiyoruz”
Yeniay Spor Kulübü Antrenörü Cezmi Yeniay, “ Miniklerimiz burada güzel bir gösteri sundular ve çok beğenildiler. Nazlı kardeşimiz bize ve izleyenlere üçü bıçaklı altı kişiden nasıl kurtulabileceğimizi gösterdi. Salonumuzda bayanlara da bayan hocamız eşliğinde savunma sanatı üzerine ders veriyoruz. Şampiyonlukları Ödemiş’e getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi