Haber: Ahmet ŞENKİ


Tire Müftülüğü ile Tire İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Kur’an Kurslarına’ katılan öğrencilerin oluşturduğu futbol turnuvası dün ilk düdük ile start verdi.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ‘Camiler arası futbol turnuvası’ bu yıl ikinci kez düzenlenecek. Tire Müftülüğü ile Tire Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortak projesi olan futbol etkinliği, ilk ayağı dün başladı. Karakadı Necmettin Camii ile Kesikbaş Camii, Emine Hatun Camii ise Paşa Camii ile karşı karşıya geldi.

12 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Her cami kendi bünyesinde yapacağı seçmelerle takımlarını oluşturacak. Dört Eylül Stadyumu’nda yapılacak olan turnuvaya şuan için 12 takımın katılması ön görülüyor. Bu ekiplerle birlikte, toplamda 144 çocuk sahada ter dökecek. 2000 yılı doğumlu öğrencilerin yer alacağı turnuvada, karşılaşmalar 25’er dakikalık devreler halinde oynanacak.

MAÇ ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Turnuva başlamadan önce Tire Müftüsü Salih Sağlam ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sürücü takım oyuncularına tişört,şhort,şapka ve kitap hediye edildi.Turnuva boyunca müsabakalar Tire Dört Eylül Stadyumunda oynanacak olup 23 Ağustos 2013 Cuma günü saat 18:00’de ödül töreniyle son bulacaktır.

Bugün Dağdere Köyü Camii ile Karahasan Köyü Camii, İmam Hatip Camii ile Topalak Köyü Camii karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi