HABER: BAŞAR UÇAR

Küçük Menderes ekiplerinin Yarımada ekipleriyle birlikte ter döktüğü 2. Amatör Lig 9. Grup’ta yarış ikinci hafta maçlarıyla sürdü. 5 maçta 20 kez fileler sarsılırken zirveyi Selçuk Gençlik ve Selçuk Çamlık paylaştı

Derbi karşılaşmada Gökçen Belediyespor’a konuk olan Ödemiş Gençlikspor gol düellosunu 3 puanla kapattı. Ödemiş Gençlikspor, 5-3’lük skorla sevindi.

Ödemiş Emniyetspor da Balçova sahasında konuk olduğu Mordoğanspor’a 4-0 yenildi. Karaburun Gençlerbirliği, Belevi Gençlerbirliği’ni 2-1’le geçerken Selçuk temsilcilerinin ikisi haftayı galibiyetle kapattı.

İlk hafta 3 puanı hanesine yazdıran Selçuk Gençlikspor, ligin yeni ekibi Ayrancılar Gençlikspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Selçuk Çamlıkspor da Gümüldürspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek zirveyi hemşehrisiyle paylaşmış oldu.

2. hafta sonunda Selçuk Gençlikspor ve Selçuk Çamlık 6’şar puanla zirvede yer alırken Ödemiş Gençlikspor ve Karaburun Gençlerbirliği 4’er puanla bu ikiliyi takip etti. Gökçen Belediye ve Ayrancılar 3 puanda kaldı.

Editör: Haber Merkezi