HABER: DİLEK AYVALI
İlk defa gerçekleşecek olan bu organizasyon sadece Tire’de değil Ödemiş ve Bayındır’da basketbola gönül veren lise ve dengi okul seviyesinde eğitim gören gençlerimizi bir araya getirecek.

Kaymakam Tanrıseven “Spor derste de başarıyı artırır”
Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Kaymakam Tanrıseven,  “Gençlerimiz enerjilerini sportif faaliyetler ile takım sporları içerisinde birlik beraberlik ruhunu yaşatarak taçlandıracaklardır. Spor birleştirici bir güçtür. Spor’da başarı derslerde de başarıyı getirir. Turnuva ile bölgedeki birçok ilçenin gençleri bir araya gelerek yeni dostluklar oluşturacak, sporun birleştirici gücü ile kendilerini bulacaklardır” dedi.

Halise Bıyık, “Sporadestek verdiğimiz için mutluyuz”
Tire Özel Oluşum Eğitim Kurumları kurucusu Halise Bıyık Kaymakam Tanrıseven’i ziyaret ederek turnuva hakkında bilgi sundu. Kurumun aynı zamanda Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı olan Halise Bıyık şunları söyledi, “Biz sadece bir okul değiliz, biz aynı zamanda bir spor ve sağlık kulübüyüz. Kulübümüz deneyimli hocaların yönetiminde güzel sonuçlar aldı. Futboldaki başarı haberimizin ardından Basketbol’da da etkinlik düzenlenmesi gerektiğini düşündük. Bunun için Tire Kaymakamımız Hasan Tanrıseven ve ilgili kurumların da desteklerini alarak bu turnuvayı düzenledik. Sportif faaliyetlere destek verdiğimiz için mutluyuz.” 

Organizasyon 3 Ocak 2018’de start alacak. Yapılan mücadeleler sonucunda derece alan takımlar ilçeler arası final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.

Editör: Haber Merkezi