HABER:GÜLÇİN ÖNEM
Küçük erkekler kategorisinde Ödemiş’teki tüm maçları kazanarak, il genelinde yapılan müsabakalara katılmaya hak kazanan Özel Dünya Eğitim Kurumları küçük erkekler futsal takımı öğrencileri, büyük gayretleri, disiplinli oyun anlayışları ve mutlak galibiyet inancıyla çıktıkları, İzmir’deki maçların da tümünü kazanarak isimlerini tarihe yazdırdıkları bir başarı daha elde ettiler. Okul sporları kapsamında yapılan müsabakalar neticesinde İzmir 1’incisi olan Özel Dünya Eğitim Kurumları küçük erkekler futsal takımı, maç sonunda okullarında coşku ile karşılandılar.
Galibiyeti getiren öğrencilere her daim eşlik eden, takımı her anlamda geliştiren ve eğiten öğretmenleri Yasin Aksakal yaptığı konuşmada, “Tüm öğrencilerimi yürekten kutluyorum. Böyle bir inancımız ve başarı azmimiz, ruhumuz her daim vardı ve bunu başaramayacağımıza yönelik hiçbir zaman kuşkumuz olmadı. Öğrencilerim de büyük gayret ve azimleriyle bu başarıyı hem Özel Dünya Eğitim Kurumları’na hem de ilçemize taşıyarak büyük gurur yaşattılar.”
Birbirinden farklı alanlarda ilçemize büyük başarılar getiren Özel Dünya Eğitim Kurumları’na Ödemiş halkı olarak teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi