HABER:BAŞAR UÇAR 
Pazar günü saat 14.00’da başlayacak maçta bir diğer Aydın temsilcisi Karpuzlu Belediyespor’u ağırlayacak Ödemişspor hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Söke karşısında istedikleri oyunu oynamalarına rağmen istedikleri skoru elde edemediklerini ifade eden Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, “Kalan 6 maçlık periyotta son düdüğe kadar mücadelenin süreceğini öngörüyoruz.  Başka takımların yani İzmir takımlarının ne yapacağına bakmaksızın kendi işimize bakacağız. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Çalışmalarımızı son düdüğün son dakikasına kadar sürdüreceğiz. Takımımız Söke karşısında kazanamasa da oyun olarak çıkışta olduğunu gösterdi.

Sonuçta şanssızlık hep yakamızda olmayacak, sahada yaptığımız işler mutlaka skora dönüşecektir. Geri kalan 6 maçta hedeflediğimiz puantaj 18. Oyuncu arkadaşlara da 18 puan yerine 14 puan alacağımızı düşünen varsa teşekkür edeceğimi ve evlerine dönebileceklerini söyledim. Ligi tertemiz bitirip hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

“Kurallar sadece bize mi geçerli”

Fizik ve oyun bakımından iyi noktada olduklarının altını çizen Erdem, “Buradaki hiçbir oyuncu bu sezon sonu futbolu bırakmıyor. Oyuncular hem arma için hem kendisinin için son ana kadar savaşıyor, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Rabbimin izniyle istediğimiz noktaya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Son 6 maçta aleyhlerine çalınan 4 penaltı düdüğüyle ilgili de değerlendirmeler yapan Erdem şöyle devam etti: “Ben o konuyla ilgili minimum konuşmaya çalışıyorum. Penaltıların doğruluğu ya da yanlışlığıyla ilgili konuşmuyorum ben sadece kuralın bize mi işlediğini soruyorum. Bu kurallar sadece bize mi geçerli. 6 maçta 4 penaltı çalındı. Ben 13 yıllık teknik direktörlük kariyerimde ilk kez böyle bir şey görüyorum. Maçların görüntüleri var. Bizim lehimize olduğunda düdük ağzında penaltıya giderken son anda vazgeçiyor. Bize karşı olduğunda ise aşırı derece kolay veriliyor bu kararlar. Benim serzenişim buna. Sakatlıklara rağmen takımımız özveriyle mücadele ederken bu kararlar bizi daha çok perçinlese de camianın biraz korunması gerektiğini düşünüyorum. Bütün yönetici büyüklerimin ve ilçemizin ileri gelenlerinin bir konsensüs içinde gerekli yerlerle görüşerek bu sıkıntıya dikkat çekmelerinde fayda olacağına inanıyorum”

Editör: Haber Merkezi