HABER: DİLEK AYVALI
Tire 1922 Spor Başkanı Mutlu Sarayköylü ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Kaymakamımıza, yeni dönemde onlarca takımda başarı ile görev yapan ve bu sezon takımımızın başında görev yapacak olan Nihat Balan’ı tanıştırmak için geldik” dedi. Başkan Sarayköylü ve Teknik Direktör Balan, Tire 1922 Spor’un yeni sezon hazırlıkları ile ilgili Kaymakam Tanrıseven’e bilgi verdi.
Tüm sportif faaliyetleri destekliyoruz
Kaymakam Tanrıseven, Tire’de sürdürülen tüm sportif faaliyetleri desteklediklerini belirterek, 3. Ligde mücadele eden Tire 1922 Spor’a da her türlü desteği verdiklerini belirtti. Geçen sezon özelikle ikinci yarıda Tire ekibinin başarılı sonuçlar aldığını belirten Tanrıseven, Play-off şansının son haftalarda talihsiz bir biçimde kaybedildiğini söyledi.
Tanrıseven, “Desteğimiz Tire 1922 Spor’la olacak”
Tanrıseven şunları kaydetti, “Batman Petrolspor’un altyapısında yetişen lisanslı bir sporcu olarak futbol kulüplerine olan sempatim yadsınamaz. Geçmişte Diyarbakırspor’a Kulüp Başkanı olarak, Alanyspor’a Kaymakam olarak nasıl destek verdiysem yeni sezonda da aynı şekilde desteğimiz Tire 1922 Spor’la olacak. Yeni stadımız bitmek üzere. Bu statta mücadele edecek olan Tire’mizin güzide ekibi üst ligleri hak ediyor. Kentimizde bu potansiyel fazlasıyla mevcuttur. Yeni sezonun ve yeni teknik direktörün Tire 1922 Spor kulübümüze hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi