ÖZEL HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemişspor’un başarısında en büyük pay sahipleri Teknik patron Serol Emlek başta olmak üzere Yardımcı Antrenör Cihan Demir ve kaleci antrenörlerinin oluşturduğu iyi ekip.
Spor Toto Bal 8.grupta mücadele eden birçok takımın kalecileri kurtarışları ve performanslarıyla dikkat çekerken,  son üç haftaya lider olarak giren Ödemişspor'da  kalecilerinin başarısı gururlandırıyor.
Alper Piliç, Yaşar Keleş, Hasan Atabey gibi kalecilerin yaptıkları başarılı kurtarışlarda en büyük pay sahipleri Kaleci antrenörleri ve bunlardan bir tanesi de kaleci antrenörü Ali Ören.

Ali Ören Kimdir?
Gazi BESYO Mezunu olan ve uzmanlık alanı futbol olan Ali Ören, sadece 16 kişiden oluşan UEFA A Profesyonel kaleci antrenörü. Aynı zamanda UEFA B antrenörlük diploması olan Ali Ören, 18 yıldır antrenörlük yapıyor. Süper Lig, PTT 1. Lig ve 3.lig deki birçok takıma kaleciler yetiştiren Ören, Aytemiz Alanyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor, Vestel Manisaspor, Manisa Büyükşehir, Turgutluspor, Fethiyespor gibi futbol takımlarına kendi yetiştirdiği kalecileri gönderirken, amacının Yurt dışında bu mesleğini yapmak istiyor.

Şu an Ödemişspor’a kaleci antrenörlüğü yapan Ali Ören hedeflerinin bir tanesi de Ödemişspor’a hak ettiği yere yani 3.lige çıkarmak.

Editör: Haber Merkezi