HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Geçen sezon tüm maçlarda forma giyerek performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen kaleci Alper Piliç’in yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası eldivenleri devralan kaleci Yaşar Keleş, Sarayköy maçından bu yana imza attığı kritik kurtarışlarla güven verdi.

Ödemiş altyapısından yetiştikten sonra çeşitli ekiplerde kale bekleyen, bu sezon başında ise yuvaya dönüş yapan genç file bekçisi Torbalı maçının ardından Sandıklı deplasmanında da yüzde yüzlük fırsatlarda kalesini gole kapatarak 4 maçta elde edilen 12 puanın mimarlarından oldu.

Kaleci Alper’in durumunun her geçen gün iyiye gittiği ve yakında çalışmalara başlayacağı öğrenilirken kaleci Hasan Atabey’in de takıma dahil olmasıyla Ödemiş kalesinde sezon başından beri yaşanan tatlı rekabetin sahaya olumlu yansıması teknik heyetin de yüzünü güldürüyor.

Ödemişspor Kaleci Antrenörü Ali Ören, üç kalecinin de son derece çalışkan olduğuna dikkati çekerek, “Takımımızın son haftalarda yakaladığı çıkış istikrarlı ve disiplinli çalışmaların bir sonucu. Ekip olarak yerimizin en üst sıra olduğuna inanarak her maça en iyi şekilde hazırlanıp gerek fiziki gerekse de mental olarak sadece 3 puana odaklı sahaya çıkıyoruz. Kaleci de takım olgusunun bir parçası. Bugüne kadar kalecilerimizin sergilediği başarılı performanslar da sıralamadaki yerimize büyük katkı sağladı. Başarılı kalecimiz Alper’in sakatlığı sonrası görevi devralan kalecimiz Yaşar da en iyi şekilde takımımıza katkı sundu. Kalan üç maçta ve ikinci yarıda da aynı ciddiyetle çalışıp takımımızı hedeflediği en üste hep birlikte taşıyacağız. Taraftarlarımızın desteği her mevkideki oyuncumuza ateşleyici güç oluyor” dedi.

Ödemişspor yönetiminde Pazar günkü Kale maçına sıkı şekilde hazırlanıyor.

Editör: Haber Merkezi