HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Geçen hafta sona eren Süper Amatör Lig maçlarında sonra inişler çıkışlar yaşansa da şampiyonluk yarışı içerisinde olan takımlardan kimileri bekleneni veremezken, kimileri de başarılı grafik çizdiler.

BAYINDIRSPOR SON ANA KADAR LİDERLİK YARIŞININ İÇİNDE KALDI

Grupta ilk yarının bitmesine bir hafta kala Liderlik koltuğunu Halilbeylispor’a kaptıran Bayındırspor,  ilk 10 haftalık başarılı performansla taraftarının gönlünü mest etmeyi başarırken, Halilbeyli oynadığı 11 maçta 25 puan toplayarak grubun en başarılı takımları arasında yer alıyor. Bu sezon takıma tekrar getirilmesi uygun görülen tecrübeli Teknik Direktör Dilek Uzan ve beraberindeki  yardımcısı Nail Gökova ile birlikte bu sezon  başarılı maçlar çıkaran Bayındır spor ilk devre de 11. Maçta  24 puan toplayarak şampiyonluk yarışında kendini göstermeye devam ediyor. Bayındır spor ikinci yarı maçları için devre boşluğuna rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Sıkı bir çalışma içerisine giren teknik adam Uzan nezaretinde devam eden, sarı Kırmızılı  takımın 2. Yarı hedeflerinde şampiyonluk olduğu her halinden  aldığı sonuçlarla belli olmaya devam ediyor.

EFE’DE İŞLER KARIŞTI

Lige Yine Teknik Direktör Yahya Aydın ile devam etmeye karar veren Ödemişspor’da ilk beş hafta başarılı bir performans sergilerken, Ödemişspor ligin ilk 5.Haftasından sonra yaptığı Teknik Direktörlük değişikliği sonrası Ödemişspor’da başarı grafiğinde de düşüş yaşandı, Ödemişspor’un maçlarına baktığımızda 6. Sırada 15 puan ile tamamlayabildi. Sonuç olarak sezon başında takımın başına getirilen Yahya Aydın’dan sonra gelen Erkan  Aslan’ın takımın başarılı olduğunu söylemek asla doğru olmaz. Bir yanda Ödemişsporlu taraftarlar haliyle takımdan bir başarı bekliyorlar. İlk devrenin bitiminin ardından tüm takımlarda ikinci devre için hazırlıklar sürerken, ilk devre boşluğunu iyi değerlendirmek isteyen bazı takımlar   hazırlık maçları ve bazı kamp  çalışmalarıyla ikinci devre maçlarına  hazırlıklarını sürdürüyorlar.

ÇEŞME BELEDİYE ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA BENDE VARİM DİYOR

Grupta 11. Maçta 22 puan toplayan  Çeşme Belediyespor takımı ilk devre maçları sonunda sadece 1 mağlubiyet  alırken, siyah beyazlı ekipte şampiyonluk hedefi olan takımlar arasında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Lider Halilbeylispor takımı ardından  24 puanlı Bayındırspor’dan sonra  22 puan toplamayı başaran Çeşme  Belediye Spor takımı grupta ilk devre  maçlarında başarılı olduğu çıkardığı maçlardan ve puan sıralamasındaki  konumundan yine grupta  şampiyonluk yarışında bende varım mesajını veriyor.

ALAÇATI SPOR TAKIMI ÇIKIŞTA

Süper Amatör Küme nin takımlarından Çeşme Alaçatıspor takımı Çeşme Belediye Spor’un 2 puan gerisinde 20 puan ile 4. Sırada bulunurken, takımda uzun yıllar milli forma  giymenin sevincini yaşayanlardan  başarılı teknik adam Malik Gençalp  yönetiminde ilk devre maçlarında  başarılı bir grafik çizen Sarı Lacivertli takım önümüzdeki 2. Devre için taraftarlarına  zirve yarışı  müjdesi vermeye  devam ediyor. Takım  sürpriz deplasman galibiyetleri alırken aynı zamanda kendi sahasında da sürpriz mağlubiyetleri ile taraftarlarını şaşırttı. İlk devre bitiminde zirve yarışında Lider Halil Beyli spor 25 ile 1. Sıradaki yerini korurken Bayındırspor, Çeşme  Belediyespor ve Alaçatıspor’da en yakın takipçileri arasında mücadelelerini sürdürüyorlar. Lig’in dibinde, son sırada ise Selçuk Çamlık spor takımı 11 maçta sadece  4 puan toplarken, bir üstünde Güzelbahçe Belediye spor takımı  grupta 11. Sırada 9 puan  toplayabildi.

Editör: Haber Merkezi