Haber: Dilek Ayvalı

Normal süresi 1-1 berabere biten maçta uzatma dakikalarında gol olmadı. Penaltılarda gülen taraf Tire Belediye Spor oldu. Karşılaşmayı Mustafa Güngören, Tahir Karapınar, Cemal Karafırtınalar, Bünyamin Kocabaş, Hayati Tarnı, Durmuş Kurtça, Hasan Yektar,  Ümit Koyu gibi Tirespor'un efsane kadrosunda yer alan oyuncular da izledi.

Torbalı 7 Eylül Stadı'nda Menderes Belediye Spor ile oynanan süper amatör lige yükselme maçını Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can ile birlikte baştan sona izleyen ve takıma destek veren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran teknik ekip ve oyuncuları ilk tebrik eden isim oldu. 

İNANDIK BAŞARDIK

Maç sonrası teknik ekip ve oyuncuları tebrik eden Başkan Duran "Sezon başı yeni bir yapılanma ile yola çıktık. Kulüp Başkanımız Can Toprakçı ve yönetimi ile çoğunluğu Tireli oyuncularımızdan oluşan bir takım oluşturduk, inandık ve başardık. Bu gün oynanan karşılaşma ile birlikte Süper Amatör Lige yükseldik. Her sene bir üst lige çıkarak en yakın zamanda profosyonel liglerde mücadele etmeyi hedefliyoruz " dedi. 

Başkan Duran  sezon başında vefatıyla Tire'de spor camiasını yasa boğan malzemeci Mustafa Güngör'ü de unutmayarak "Kendisine bir kere daha Allah'tan rahmet diliyor, şampiyonluk kupamızı kendisine armağan ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi