HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Kırmızı-Lacivertlilerin hırslı görüntüsü dikkat çekiyor.

Pazar günü saat 15.00'da Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak final maçına odaklanan Kırmızı-Lacivertliler, 23 yıllık hasrete son vermek için hırsla çalışıyor.
Sakatlığı sebebiyle kamp kadrosunda yer almayan isimler dışında tam kadro çalışan ekip, cumartesi sabahı yapacağı ter idmanıyla Nevşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.
Ödemiş'e 23 yıl sonra büyük bir sevinç yaşatmak istediklerini dile getiren Kırmızı-Lacivertliler, taraftarın da büyük desteği ile terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Taraftarlar için araç kalkacak!                                    
Ödemişspor'un tarihi final maçında Ödemişli taraftarlar da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda yerini alacak. Ödemişspor taraftarı cumartesi gecesinden Antalya'ya hareket edecek. Cumartesi gecesi eski otogarda buluşacak taraftarlar Antalya'ya çıkarma yapacak.

Ödemiş taraftarı doğu tribününde yer alacak!
TFF Antalya Bölge Müdürlüğü'nde yapılan kura çekimine göre Ödemişspor taraftarı Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nun doğu tribününde takımlarını destekleyecek. Protokol tribününün yer aldığı tribün Nevşehir taraftarının olacak. Stadyumdaki tek kale arkası tribünü ise boş bırakılacak

Editör: Haber Merkezi