HABER:GÜLÇİN ÖNEM
Şiir okuma yarışmasında il birinciliği, Türk Müziği Yarışması’nda il ikinciliği Ödemiş’in oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca 81 ilde düzenlenen şiir okuma ve Türk Müziği yarışmalarının İzmir İl Elemeleri Şehit Erol Olçak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir Gençlik Merkezleri tarafından organize edilen ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği “Vatan Sevgisi” temalı şiir okuma yarışmasına 14-17 ve 18-24 yaş gruplarında erkek ve kadın olmak üzere dört farklı kategoride toplam 60 genç seçtikleri şiirleri en iyi okuyabilmek için ter döktü.

Ödemiş Gençlik Merkezi adına 18-24 yaş kız grubunda Büşra Deveci, 14-17 yaş kız grubunda Halime Dadal, 14 – 17 yaş erkek grubunda da Deniz Kutlu yarışmaya katıldı. Ödemişli öğrenci Büşra Deveci İzmir birincisi olmayı başardı. Deveci bu birincilikle bölge finallerinde İzmir’i temsil etme hakkı elde etti.

İzmir’deki Sahne Sırası Sende Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışması’nda solo kız 18-21, solo erkek 18-21, solo kız 22-29, solo erkek 22-29, solo çalgı 18-21 ve 22-29 yaş kategorilerinde yarıştılar. Ödemiş Gençlik Merkezi adına solo erkek 18-21 yaş kategorisinde katılan Burak Can Kutlu, İzmir ikincisi olarak kürsüye çıktı.

“Gençlik Merkezi’nde her gence göre bir etkinlik var”

Ödemiş adına elde ettikleri başarıdan dolayı sevinçli olduklarını belirten Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, “Ödemişli gençlerimizin Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu etkinlik ve faaliyetlere katılım göstermesi Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak bizleri mutlu etmektedir. Gençlik Merkezlerimizde her gencimize göre mutlaka bir etkinlik bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi