HABER: AYŞE AKYÜZ

19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı nedeniyle 05-14 Mayıs tarihleri arasında Gençlik Haftası etkinlikleri olarak Futbol, Basketbol, Voleybol turnuvası düzenledi Küçük, yıldız ve genç kategorililerinde yapılan turnuvaya 20 okuldan 57 takım yoğun katılım gösterdi.

Cebeci, ”GENÇLER BU ÜLKEYİ DAHA YÜKSEK MEDENİYETLERE TAŞIYACAK“

Katılım yoğunluğu nedeniyle futbol ve basketbol turnuvaları Ödemiş kapalı spor salonunda yapılırken voleybol turnuvaları da Ödemiş Kapalı spor salonunda yapılıyor. Konuyla ilgili olarak Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cafer Cebeci, “Gençlerimizin gençlik haftasına olan ilgisi bizleri mutlu ederekken geleceğimizin sahipleri gençlere olan güvenimizi ve ümidimizi daha da artırmıştır. İnanıyoruz ki emanetçisi olduğumuz bu güzel ülkeyi gençler daha da yüksek medeniyetlere taşıyacaklardır. Ulu Önder Mustafa Kemal  Atatürk’ün de dediği gibi "Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz" dedi.

Cebeci, “BAYRAĞINA, VATANINA SAHİP ÇIKAN GENÇLİK OLUŞTURMAK TEMEL GÖREVİMİZ“

Gençleri bayrağına vatanına milletine ve en önemlisi kültürüne sahip çıkan bir nesil olarak yetiştirmeyi özen gösterdiklerini belirten Cebeci, “Bizler genç nesli yetiştirirken kültürüne, tarihine, bayrağına ve vatanına sahip çıkan bir gençlik oluşturmayı en temel görevimiz olarak prensip edindik” şeklinde konuştu.
  

Editör: Haber Merkezi