HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

37 Yaşındaki 2 Çocuk Babası Fenerbahçeli eski futbolcu Erhan Uyaroğlu’nun 8 Yaşındaki oğlu Şükrü de futbolcu olma yolunda ilerliyor.

Oğlunun bilinçli bir futbolcu olması için Ödemiş Altay Futbol Okulunda eğitim aldıran Eski Futbolcu Erhan Uyaroğlu, oğlunun da kendisi gibi iyi bir futbolcu olmasını hedefliyor.

Ödemişspor alt yapısında yetişen ve uzun yıllar Kırmızı Lacivertli takımda top koşturan forvet oyuncusu Erhan Uyaroğlu, başarılı bir futbolcu olmanın müfakatını 1998- 2004 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübünde forvet olarak oynadığı güzel futbolla ve gollerle ispat etmişti.

Uyaroğlu, 1 yıl Altın ordu, 1 yıl Turgutluspor, 2 yıl Sarıyer, 2 yıl Göztepe takımında oynadıktan sonra, futbolu bıraktı. Şu an babası Şükrü Uyaroğlu’na ait Ovakentteki bir benzin istasyonunu çalıştıran Erhan Uyaroplu oğlu Şükrü Uyaroğlu ile ilgili şöyle konuştu, “Uzun bir futbol hayatımdan sonra, oğlum benim futbolcu fotoğraflarımı ve videolarımı gördükçe küçük yaşta futbola merak sardı. Önce, oğlumun iyi bir eğitim alması için Ödemiş’te özel bir koleje yazdırdım. Başarı ile eğitimini sürdürüyor. Bu arada, Altay kulübünün Ödemiş’te açtığı futbol okuluna yazdırdım. Üç ay süreli 150 futbolcu çocuğumuzun katıldığı okulda, oğlum Şükrü arkadaşları ile uyum içerisinde hocalarına saygılı bir şekilde futbolunu sürdürmektedir. Hocaları Yasin Aksakal, Tuğrul Deveci, Taşkın Şahin’de oğlumun futboldan memnun olduklarını bana söylemeleri beni son derece memnun ediyor. Oğlumun eğitimini ve iyi bir futbolcu olması için tüm gücümü ortaya koyacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi