“Stres dolu maçlarda taraftarsız kalmak istemiyoruz”
Ödemişspor teknik direktörü Algun Erdem, 1-0’lık Karpuzlu galibiyetini ve gündemi değerlendirdi
HABER: BAŞAR UÇAR
Karpuzlu Belediyespor’u devirerek bir haftalık aranın ardından yeniden 3 puana uzanan Ödemişspor’da teknik patron Algun Erdem, her maçı bir final olarak gördüklerini vurguladı. Erdem, taraftarlara da mesajlar verdi.
Çok zor bir maçın üstesinden geldik”
Karpuzlu maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Ödemişspor teknik direktörü Algun Erdem, “Çok zor maçlar oynuyoruz. Zor maçların altından kalkmamız gerekiyor. Çok iyi oyuna çok kötü oyuna bakacak halimiz yok. Geçen hafta Söke’de çok iyi oynadığımız halde sonuca gidemedik. Ama Karpuzlu maçının geneline bakıldığında oyun anlamında üstün olan taraf bizdik. Bazı zamanlarda stresten yapmak istediklerimizi de yapamadık. Ben ve ekibim her ne kadar pas yapın, hızlı oynayın desem de kulübeden, oyuncu arkadaşlarım son anlarda koruma psikolojisi ile hareket ettiler. Sonuçta kazandık, sevinçliyiz. Bana göre çok zor bir maçın üstesinden geldik. Haftaya Uşak ile devam edecek. Bizim için her maç bir final” dedi.
“Bizi destekten mahrum bırakmasınlar”
Ödemişli taraftarlardan sadece takımlarını desteklemesini isteyen Erdem, “Taraftarlarımızın desteği çok önemli. Bizi o destek mahrum bırakmasınlar. Karpuzlu maçının son anlarında olanlar elbette üzücü. Umarız kötü bir sonuç çıkmaz. Sadece bizi desteklesinler. Bu stres dolu maçlarda bir de taraftarsız kalmak ya da kapalı sahada oynamak istemiyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi