Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Alanya Goldcity Otelde düzenlenen ”2015 Şampiyonlar Gecesinde” geçen yılın Pist, Süpermoto, Motokros, Drag, Enduro ve Sujeti kategorilerinde ilk üç sırayı alan başarılı sporcular kupalarına kavuştular. Kategorilerinde Türkiye ikincisi olan Ödemişli  Eker Kardeşlerde ödüllerini törende aldılar. Ödemişli şampiyon kardeşler, Belediye başkanından bul yıl yapılacak yarışmalarda kendilerine yardımcı olmasını istediler.

 16 ocak gecesi  yapılan ödül  törenine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Burdur Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, TMF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye’nin birçok yerinden gelen davetliler, kulüp başkanları ve sporcular katıldı. Gecede motosiklet sporunda yıl boyu düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, 2015 yılının federasyon için zor bir yıl olsa da geçen yıl gurur verici gelişmelerin olduğunu belirtti. Başkan Uçar, Dünya Şampiyonu çıkarmanın gururunu belirterek, Alanyalı sporcu Toprak Razgatlıoğlu’ndan da çok şey beklediklerini ifade etti. Başkan Uçar, 2015 yılı ödül törenlerine ev sahipliği yaptığı için Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.


2015 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 600cc B Sınıfı İkincisi Ödemişli Aytuğ Eker ve 600cc C Sınıfında kardeşi ikinci olan Abdullah Aykut Eker’e de törende ödüllerini Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’ın elinden aldılar.

Eker kardeşler, “Biz Ödemiş’i temsil ettik. Kendimizi Ödemiş’in gururu olarak görüyoruz. Belediye başkanımız Sayın Mahmut Badem bizlere yardımcı olursa daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” 

Editör: Haber Merkezi