HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Spor Toto BAL 8.Grup maçları dün oynandı ve Ödemişspor lig’deki ilk galibiyetini aldı.
Geçen hafta içinde teknik direktörlük değişikliğine giden Ödemişspor yeni hocası Serol Emlek yönetimindeki ilk maçında puanla tanıştı. 1-3
Dikili Erdal İnönü Stadı’nda oynanan maça Ödemişspor hızlı başlarken, Efeler ilk golü maçın henüz 2.Dakikasında Ziya’nın kafa golüyle buldu. Ve ilk yarı bu sonuçla bitti.
İkinci yarıya ’da hızlı başlayan Kırmızı Lacivertli ekip maçın 49.Dakikasında ilk golün sahibi Ziya’nın pasında Mustafa Acun topu kaleye göndererek maçı 0-2 yaptı.
Maçın 53. Dakikasında Ödemişspor’lu Mustafa Acun sert ve düzgün bir vuruşla kendisinin ikinci Ödemişspor adına da üçüncü golü atarak durumu 0-3 yaptı. Bu dakikadan sonra rahatlayan Efeler kalesinde tehlikeler yaşamaya başladı.  Yaşadı bu tehlike anında kalesinde Dikili Çandarlıgücü futbolcu Miraçcan’nın attığı golle durum 1-3 oldu.
80’de Ferdi’nin yakın mesafeden sert şutunu Alper çıkarttı. 89’dan sağdan gelen ortada Bekir uygun durumda dokunamadı. 90+2’de Maxim soldan daldı vuruşunu kaleci kontrol etti, Ödemiş mutlak bir golden olurken maç Ödemişspor’un 3-1 galibiyetiyle bitti. Böylece Efeler ilk galibiyetini almış oldu.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’ 4. Haftada alınan diğer sonuçlar şöyle
D.Çandarlıgücü 1 - 3 Ödemişspor 
Ortaca Belediye 1 - 2 Torbalıspor
Sarayköyspor 1 - 5 Sandıklıspor
Çal Belediye 1 - 0 Sökespor
Uşak Vefaspor 1 - 1 Kale Belediye
Kuşadasıspor 0 - 1 Yatağanspor
Şuhut Belediye 0 - 1 Bozdoğan Belediye

Editör: Haber Merkezi