HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Spor Toto Bal8. Grupta “ Şampiyon” olduktan sonra Play Off maçı için Muğla’da Serik Belediyespor ile karşılaşan Ödemişspor hayal kırıklığına uğradı.

Maçın 5. Dakikasında gelişen Ödemişspor atağında Mustafa Acun ortasında Ziya’dan önce topa çıkan Serik Belediyespor Kalecisi Cemal gol tehlikesini önledi. Bu pozisyondan 6 Dakika sonra gelişen Serik Belediyespor atağında Ahmet’in pasıyla topu önünde bulan Serik Belediyespor’lu futbolcu Mirtan takımını 1-0 öne geçirdi. 22. dakikada Serik spor Toma’nın düzgün vuruşu ağlarla buluştu. 2-0 maçın 24. Dakikasında Serik tekrar atak yaptı ve Toma kendisinin 2. Serik Belediyespor adına 3. Golünü kaydetti. 33.dakikada da Serik Belediye spor Güven kaleci Yaşar ı geçerek yerden bıraktı durumu 4-0 a getiren golü attı ve İlk yarı bu sonuçla bitti.
İkinci yarıyı ilk yarıdaki gibi hızlı giren Serik Belediyespor maçın 62. Dakikasında Serikli Futbolcu Ahmet müsait durumdaki Takım arkadaşı Toma’yı topu attı ve Toma takımına galibiyeti getiren golü attı. Maçta başka gol olmayınca maç 5-0 bitti.

Ödemiş’den çok sayıda taraftar Muğla’ya akın etti

Ödemişspor maçı için Ödemiş’ten çok sayıda taraftar Muğla Atatürk Stadında yerini alırken, Taraftarlar Ödemişspor mağlubiyeti sonrası büyük bir üzüntü yaşarlarken, Serik Belediyesporlu taraftarlar sevinç yaşadılar.

Ödemişspor’lu Taraftarlar arandı
Muğla Emniyet Müdürlüğüne Bağlı ekipler Muğla girişinde Ödemişspor taraftarlarının üzerlerini ve Otobüs içerisinde arama yaparak genişlik güvenlik önlemi aldılar.

Tribünler tıklım tıklımdı

3.lig yolunda Muğla Stadında Oynanan maça Hem Ödemişspor hemde Serik Belediyespor taraftarları ilgi gösterirken, Ödemişspor ve Serik Belediyespor’lu taraftarlar kendilerine ayrılan tribünleri doldururken, oynanan maçta kalabalık sayıda Polis ekiplerinin görev yapmasıyla, oynanan  maçta herhangi bir olay çıkmasına izin verilmedi.



Editör: Haber Merkezi