28 spor kulübünün mücadele ettiği şampiyonada İzmir Bayındır Efe Zihinsel /Bedensel / İşitme Engeliler Spor Kulübü Bölge Şampiyonasını 1. tamamlayarak adını finale yazdırdı.

Finalde de penaltılarla Türkiye 2. oldu. 

Şampiyonanın tamamlanmasının ardından özel sporculara madalya ve kupalarını taktim eden Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdür Yardımcısı Sayın Murat Kocakaya, "Şampiyonaya katılım gösteren tüm Sporcu ve Antrenörlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamı diliyorum" dedi.

HER ZAMAN KAZANAN ÖZEL SPORCULARIMIZ OLACAK

Federasyon Başkanı Birol Aydın şampiyona bitiminde yaptığı açıklamasında, “Yaklaşık 1 Hafta süren müsabakaların en iyi şekilde geçmesi için emek veren Teknik ve Organizasyon Kurulumuza teşekkür ederim, aynı şampiyona içerisinde ter döken ve müsabakaların fair play içerisinde tamamlanmasını sağlayan değerli kulüp yönetici ve idarecilerine, özel sporcularımızı Samsun'da ziyaret eden Sayın Genel Müdür Yardımcımız Murat Kocakaya’ya Özel Sporcularımıza her zaman desteklerini esirgemeyen Samsun Gençlik İl Müdürümüze, 19 Mayıs Kaymakamımıza, 19 Mayıs Spor İlçe Müdürümüz ve 19 Mayıs Kamp Müdürümüze, Kamp çalışanlarımıza emek veren Sporcu Ailelerimize teşekkür eder şükranlarımı sunarım, sonuç her ne olursa olsun önemli olan Özel Sporcularımızın kardeşliği mutluluğudur ve kazananın her zaman Özel Sporcular Ailemizin olmasıdır'' dedi.

Bayındır Efe Zihinsel/ Bedensel / İşitme Engelliler Kulübü Kurucusu Ozan Uvaçin, “Engelli bireylerin hayata tutunmalarında en önemli unsurlardan biri spor, ülkemizde özel sporcular için böyle müsabakaların olması çok önemli, bu müsabakaların hazırlanmasında emeği geçen herkese öğrencilerim adına teşekkür ederim, Türkiye 2. olan takımımızı tebrik ederim, Samsun'dan Bayındır'a  başarıyla dönmek bizleri mutlu etti” dedi.

Editör: Haber Merkezi