HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemişspor mücadeleyi, Kalede Ramazan, Devrimcan, Umur, Emirhan, Ali, Halil, Hüseyin, Necmettin, Batuhan, Gökhan ve Ziya onbiri ile başlarken, mücadelenin hakemi  Konya Bölgesinden Ramazan Doğanay, Yardımcılıklarını ise yine Konya Bölgesinden Mehmet Büyükyılmaz, İbrahim Özdemir yaparken, dördüncü hakem ise Yine Konya Bölgesinden Yusuf Alper Abalı oldular.

Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken, mücadelenin ikinci yarısında Hüseyin’in yerine Ziya Oyuna girerken, maçın 48. Dakikasında Gökhan’ın yerde kalmasıyla penaltı kazanan Ödemişspor bu penaltıyı gole çeviremedi. 56. Dakikasında Ziya’nın attığı golle Ödemişspor 1-0 öne geçti.  Mücadelenin 70. Dakikasında Konuk ekipte bir penaltı kazandı. Konuk ekip bu penaltıdan yararlanamadı.  Maçın 87. Dakikasında Ödemişsporda Gökhan oyundan çıkarken, yerine Ahmet Acar oyuna girdi. Maçın son dakikalarında Ödemişspor ’da Necmettin’in yerine oyuna Semih girerken, ikinci yarı yaklaşık 6 dakika uzatmaya gitti. Ancak uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca ev sahibi Ödemişspor mücadeleyi 1-0 kazandı.

Maç sonrası Baklava ikramı

Öte Yandan Millet İttifakı Belediye Başkanı Mehmet Eriş, maç sonrası Soyunma odasına girerek, futbolcuları ve teknik heyeti kutlayıp baklava ikramında bulundu.

Editör: Haber Merkezi