Yürüyüş sorumluluğunu Nihat Yüce ve Rehberliğini Erşan Dalgan'ın yaptığı etkinlik saat 9 da başladı. Yaklaşık 3 saatlik yürüyüş sonunda göle ulaşan katılımcılar göl kenarında bir süre gezdiler, dinlendiler ve piknik yaptılar.

Yaklaşık 800 metre irtifa kateden sporcular ormanlık ve makilik alandan kestirme rotalardan göle ulaştılar. Etkinlik uyum ve neşe içerisinde gerçekleşti.

BAHAR ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR.

Yürüyüş Sorumlusu Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yüce, "Geçen iki aylık dönemdeki programımızı kış mevsimi dolayısıyla yüksek dağ, kar ve zirve tırmanışı ağırlıklı yapmıştık. Grip, Tatil, Soğuk vb. sebeplerle bu etkinliklerin bazılarına yeterli katılım olmadığı için iptal etmek zorunda kalmıştık. Kış Dağcılık sporu donanım, kondisyon, zaman ve sabır isteyen zorlu bir uğraş. Onun için katılımın kış aylarında düşük olması normal ama bu haftadan itibaren bahar yürüyüşü diyebileceğimiz Kültür, Tarih ve Doğa yürüyüşlerimiz ağırlıklı olacak. Önümüzdeki hafta Allah diyen-Kurşunlu Şelalesi yürüyüşümüz olacak. Ardından Bayındır Çınardibi, Efes Antik kenti yürüyüşümüz olacak" dedi.

Önümüzdeki dönemde yapacakları yürüyüşlere katılmak isteyenlerin sağlık raporu ile kulübümüze başvurabileceğini söyleyen Nihat Yüce, "Etkinlik yelpazemizi sağlıklı tüm kesimlere hitap edecek şekilde yapmaya çalışıyoruz. Topluma Dağcılık sporunu sevdirmeye gayret ediyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi