HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Çamlık Tayfa Derneği Başkanı Hakan Değirmenci Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan Ligin son Bozdoğan Belediyespor maçı öncesi Ödemişspor taraftarına ve Ödemiş Sevdalılarına stadı doldurmalarını istedi.

Ödemiş Çamlık Tayfa Taraftar Derneği Başkanı Hakan Değirmenci, “Büyük Ödemişspor taraftarı ve Ödemiş Sevdalıları gün bugündür. Ödemişsporumuz 24 yıllık büyük hasrete son vermek için Pazar günü ligin son ve en önemli maçına çıkacak ve bizler de Ödemiş Çamlık Tayfa olarak her zaman olduğu gibi Bozdoğan maçında da staddaki yerimizi alarak tarihe tanıklık edeceğiz.

 11 puan geriye düştüğü halde pes etmeyen mücadeleyi bırakmayan takımımız Ödemişspor'a 90 dakika boyunca bıkmadan usanmadan son düdüğe kadar destek olalım. Şampiyonluğa olan inancımızı yitirmedik, yitirmeyeceğiz. Pazar günü 12. Adam Büyük Ödemişspor taraftarının desteğiyle futbolcularımız ve teknik ekibimiz hasretini çektiğimiz 3. Lig yolundaki kritik virajı zaferle dönecektir.

Değirmenci “ 130 bin kişilik Ödemiş ailesini temsil eden Kırmızı-Lacivert rengimizi sonuna kadar desteğimiz devam edecek”
Bozdoğan maçında en büyük gücümüz inancımız, kenetlenmemiz ve desteğimiz olacaktır. 130 bin kişilik Ödemiş ailesini temsil eden Kırmızı-Lacivert rengimizi sonuna kadar destekleyeceğimizi vurguluyor, tüm Ödemişlileri maç öncesi 13.00'da stadın önünde takımımızı karşılamaya davet ediyoruz. Ödemiş bizim şehrimiz, Ödemişspor bizim takımımız” dedi. 

Editör: Haber Merkezi