HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
1.Amatör küme 10.Grupta mücadele veren Beydağ Belediyespor Atatürk stadı 2 Nolu yan sahada Çırpıdoğanspor’a konuk oldu.
Soğuk havada oynanan maçta Beydağ Belediyespor erteleme maçı olan Çırpıdoğanspor maçını 2.Dakikada Serkan Çevik’in maçın 43. Dakikasında Abdullah Yıldırım’ın attığı gollerle 2-0 kazandı.
Maç bu sonuçla tamamlanırken, Çırpıdoğanspor ’un kalecisi yaptığı itiraz sonrası Kırmızı Kart görerek takımını ikinci yarıya on kişi başlamasına neden oldu.

Kader “Liderle aramızdaki puan farkı da 4’e indi”
Beydağ Belediyespor Teknik Direktörü Cumhur Kader, “Soğuk bir havada maç oynadık. İlk yarı çok etkiliydik. İkinci yarıda havanın soğuk olması ve Pazar günü Mendereste saat 15.30 da oynayacak olduğumuz Mesev maçını da düşünerek skoru korumak adına maç geçti. Önemli olan bu maçta alacağımız üç puandı bunu aldığımız için mutluyum. Bu galibiyetle Liderle aramızdaki puan farkı da 4’e indi. Şu anda 3 takım 12 puanla 2.ciliği paylaşıyorlar.  Pazar günü oynayacağımız Mesev maçına da kazanmak için sahada olacağız. Çırpıdoğanspor galibiyeti için tüm Futbolcularımı tebrik ediyorum. Çırpıdoğanspor takımını da misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi