HABER:BAŞAR UÇAR
Geçtiğimiz hafta sürpriz mağlubiyetle play-off potasının dışına çıkan Bayındırspor, üst sıralara tırmanmaya çalışan Narlıdere Belediyespor’u ağırlayacak.

Torbalıspor’un 14 puan farkla lider olduğu Kırmızı Grup’ta ikincilik ve üçüncülük mücadelesi nefes nefese devam ediyor. Bayındır’ın takılmasının ardından 35 puanla İzmirspor ikinciliğe yükselirken Güraltay ve Bayındırspor 34’e puanla play-off potasının son sırasını paylaşıyor. Çeşme Belediyespor da bu ikiliyi 32 puanla bir adım geriden izliyor.

Grupta cumartesi günü oynanacak tek maçta İzmirspor, iddialı ekiplerden Çeşme Belediyespor’a konuk olacak. Çeşme’deki karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

20. hafta karşılaşmalarının pazar günü oynanacağı grupta Bayındırspor, Narlıdere Belediyespor’u konuk edecek. Bayındır Şehir Stadı’ndaki karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Bayındırspor, Narlıdere’yi devirerek zirve yarışını sürdürmek istiyor. Bayındır ile aynı puana sahip Güraltayspor, Şirinyer’deki maçta Seferihisar’ı ağırlayacak. 13.00’da başlayacak bu maçın ardından 15.00’da Torbalı Çaybaşıspor, Kuruçeşmespor’un konuğu olacak. Yarımada derbisinde Güzelbahçe Belediyespor ile Urla Gençlikspor kozlarını paylaşacak. Lider Torbalıspor, Bornova Şehir Stadı’ndaki mücadelede İşçievlerispor’u konuk edecek. 15.00’da başlayacak bu maçla birlikte 20. Hafta tamamlanmış olacak. Selçuk Efes Belediyespor, haftayı BAY geçecek.

Editör: Haber Merkezi