Bayındırspor hazırlık maçı öncesinde;

Belediye Başkanı Dr.Ufuk SESLİ, Belediye başkan yardımcısı Ruhi AKŞAN, Bayındırspor Başkanı ve Belediye Meclis üyesi olan Macit GENCEROĞLU, Belediye meclis üyeleri, Bayındırspor yönetim kurulu, Bayındırspor Teknik direktörü ve futbolcularla birlikte 2014-2015 futbol sezonu için sahada kurban kestiler. Ve kurbanın kabulü, sezonun hayırlı ve uğurlu geçmesi için hep birlikte dua ettiler.

Başkan SESLİ, Bayındırspor tarafından kendisine hediye edilen formasını giydi. Başkan SESLİ maçı tribünde taraftarlar arasında izledi.

Bayındırspor ile U19 Göztepe arasında oynanan hazırlık maçında Bayındırspor kendi sahasında U19 Göztepe'yi 2-1 yenerek kendisine moral depoladı.

Dostluk çerçevesinde geçen hazırlık maçında, iki takımında güçlü performansları gözlerden kaçmadı.

Maçın gollerini;

Bayındırspor' un İbrahim Kargı ve Ozan Başyılmaz

U19 Göztepe'nin ise Mehmet Ali Öztürk attı.

Maçın ardından durum değerlendirmesi yapan U19'un Teknik direktörü Aktan Kutlu;
‘‘Bizde çok oyuncu denedik takımımızın son durumlarını görmek için, bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Kendi takımım adına biraz oturması zaman alacak’’ dedi.

Bayındırspor Teknik direktörü Burak Atasoy;

‘‘60 dakikalık kondisyon var. 3 bölgeye takviye yapılması lazım, iki haftalık idmanla maça çıktık, önümüzde bir aylık süre var. O zamana kadar takımımız hazır olacaktır’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi