HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bayındırspor deplasmanda karşılaştığı Torbalı Çaybaşıspor’u 4-2 yenerek grubunda ligin ilk yarısını bir puan farkla ikinci sırada tamamladı.

Maça hızlı başlayan Bayındırspor maçın 17. Dakikasında Yasin Yılmaz’ın orta sahadan ceza sahasına attığı ters topla Ali Kartal topla buluşarak Kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu. Ve durum 1/0 olurken Bayındırspor ilk yarıyı önde soyunma odasına gitti.
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi Torbalı Çaybaşı olurken, maçın 52. Dakikasında Torbalı Çaybaşıspor’lu Göker Yıldırım durumu 1/1 yaptı.  Maçın 62. Dakikasında Bayındırspor’un gelişen atağında topla buluşan Serhat durumu 2/1 yaptı.
77. Dakikada Bayındır spor’da Yasin Yılmaz’ın korner atışı kullanırken, Yüksel Babayiğit kafa ile topu ağlara göndererek durumu 2/2 yaptı.
82. Dakikada ceza sahasına içinde seken topu bu kez Oğuz Kasar güzel bir röveşata vuruşu ile durumu 3/2 yaptı. Bu golden dört dakika sonrası 86. Dakikada Egehan Doğan demir ceza sahasına Çarpazdan girdi. Çaprazdan gelen Ali Kartal’ı gören Egehan Doğandemir Ali Kartal pasını aktardı. Ali güzel bir vuruşla skoru belirleyen golü attı ve maç 4/2 bitti.

Editör: Haber Merkezi