HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının 13. Ve son Hafta maçları yarın oynanacak. 8.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ödemişspor son maçında Şükrü Saraçoğlu Stadında Lig’in 10. Sırasında bulunan Çine Madran’ı ağırlayacak. Efeler bu maçın hazırlıklarını Ertuğrul Ormancı tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Didim Belediyespor ’un BAY olarak geçireceği son hafta mücadelesinde Ödemişspor-Çine Mandranspor mücadelesini yönetecek hakemlerde belli oldu.

Ödemişspor- Çine Madranspor mücadelesini yönetecek hakemler şunlar: Konya Bölgesi hakemlerinden Selçuk Keklik mücadelenin orta hakemi olurken, yardımcıları ise yine Konya Bölgesinden Buğra Han Güler, Ahmet Kaan Uğurlu yapacaklar, Mücadelenin 4.Hakemi ise Antalya Bölgesinden Furaz Bulgen yaparken, mücadelenin gözlemcisi ise Özcan Öztürk oldular.

BÖLGESEL AMATÖR LİG 8. GRUP SON HAFTA PROGRAMI

Didim Belediyespor ‘un BAY olarak geçireceği ligin son maçları ve program şöyle

BAY( Didim Belediye) Ödemişspor- Çine Madranspor-   Karpuzlu Belediye- Pamukkalespor- Sarayköyspor- Aliağa F-K

Sökespor- Çiğli Belediyespor- Utaş Uşakspor-Yatağanspor- Ortaca Belediyespor- Demirten Yeşilköyspor mücadeleleri oynanacak.

LİDER SÖKESPOR DEPLASMANINDA

Bölgesel Amatör Lig’de Grubunda namağlup olarak yoluna devam eden Çiğli Belediyespor Ligin son maçında grup ikincisi ve kendisinin iki puan gerisinde bulunan Sökespor’a konuk olacak.

Bu maçların ardında BAL Ligine dört haftalık bir ara verilecek ve ikinci yarı mücadeleleri 15 Ocak 2017 tarihinde start alacak.  Mücadeler saat 14.00 te başlayacak

Editör: Haber Merkezi