HABER:BAŞAR UÇAR
58. dakikasında Ödemişli Serdar'ın rakibine vurması ile yaşanan gerginlikte maç başında şeref tribününde oturan Uşaklı yöneticinin sahaya inip Ödemişli futbolcuya saldırması, Uşaklı taraftarın Ödemişli oyuncuya yumruklu saldırıda bulunmasıyla gündeme oturan karşılaşmayla ilgili TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun (AFDK) soruşturması başladı.

Ödemişspor'un saldırıya dair fotoğraf karesi ve video görüntülerini de AFDK'ya sunduğu öğrenilirken Kurul, Utaş Uşakspor ve Ödemişspor'dan "takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması ve ayrıca çıkan saha olayları" nedeniyle savunma istenmesine karar verdi.

AFDK ayrıca ev sahibi ekip futbolcularından Uğur Köprülü, Mustafa Kurcan, Levent Aktuğ ve Gökhan Konur'la ilgili tedbirli olarak savunma istedi. Utaş Uşak masörü Bulut Demircan'dan da tedbirli olarak savunma istendi.

O yönetici de savunma verecek!

Maç başında şeref tribününde otururken olaylar başlayınca sahaya girip Ödemişli oyunculara tekme atan Utaş Uşakspor yöneticisi İskender Doğan hakkında da tedbir kararıyla birlikte savunma istendi.

Ödemişspor'da darp raporu alan futbolculardan Serdar Öztan ve Hamit Taşkın ile hastanelik olan bir diğer isim Samet Sarıkaya'dan da tedbirli şekilde savunma istendi. Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem de tedbirli olarak sevk edildiği AFDK'ya olaylarla ilgili savunma verecek. AFDK rapor, evrak ve diğer delillerin incelenmesinin ardından olaylı maçla ilgili nihai kararını verecek. Tedbirli olarak savunma istenen isimler haklarında karar verilene dek müsabakalarda görev alamayacak.

Editör: Haber Merkezi