HABER:BAŞAR UÇAR
 3. hafta sonucunda Selçuk Gençlik kayıpsız yoluna devam ederken Ödemiş Gençlik, Karaburun, Ayrancılar ve Selçuk Çamlık takibi sürdürüyor. Grupta 4. hafta maçları pazar günü oynanacak.

Şampiyon olan ekibin 1. Amatör’e terfi edeceği, ikinci olan ekibin de play-off oynayacağı 9. Grup’ta üçüncü haftada Selçuk Gençlik, Belevi’yi 5-1’le geçerek puanını 9’a yükseltti ve üçte üç yaptı. Selçuk Çamlık evinde Ayrancılar’a 3-2’lik skorla yenilerek ilk yenilgisini aldı. Karaburun Gençlerbirliği, Gökçen’i deplasmanda 3-0’la geçerek yarışta ben de varım dedi.

Ödemiş ekiplerinden Ödemiş Gençlikspor evinde Mordoğan’ı 3-0’la geçip ikincilik koltuğuna oturdu. Ödemiş Emniyetspor da evinde Gümüldürspor’a 4-1 yenildi.

Selçuk Gençlik’in liderliğinde geçilen 3. Haftanın ardından 4. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Lider Selçuk Gençlikspor kritik maçta 3 puan gerisindeki Karaburun Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Mücadele saat 13.00’da başlayacak. Maçlarını Balçova sahasında oynayan Mordoğanspor da 13.00’da başlayacak karşılaşmada Gökçen Belediyespor’u konuk edecek.

Zirve yarışına katılan Ödemiş Gençlikspor 4. haftada Gümüldürspor’un konuğu olacak. Ayrancılar Gençlikspor da Ödemiş Emniyetspor’u Torbalı’da ağırlayacak. Selçuk derbisinde Belevi Gençlerbirliği ile Selçuk Çamlıkspor karşı karşıya gelecek. Bu maçlar da saat 15.00’da start alacak. 

Editör: Haber Merkezi