Haber: Dilek Ayvalı

Mevcut İlçe Başkanı Kadir Çetin ve Yüksel Şenyurt’un yarıştığı İYİ Parti 2. Olağan Kongresinin kazanan ismi delegelerin 136’sının oyunu alan Yüksel Şenyurt oldu.

Tire Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan kongreye Tire Belediye Başkanı Atakan Duran, CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, Tire Belediyesi CHP’li ve İYİ Partili meclis üyeleri ile partililer katıldı.

259 delegenin oy kullandığı kongrede mevcut başkan Kadir Çetin 122, Yüksel Şenyurt ise 136 oy aldı. Kongrede 1 oy geçersiz sayıldı.

“KAZANAN İYİ PARTİ OLMUŞTUR”

Sayımın tamamlanmasının ardından gazetemiz Yerelgüç’e konuşan İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, “Kazanan İYİ Parti olmuştur. Yarın genel seçim olacakmış gibi, mazbatayı alır almaz göreve başlayacağız ve köy köy gezeceğiz. Hedef ilk 3 ayda bin 500 üye. Tüm partililerimize ve delegelerimize, tüm cesur yüreklere sonsuz teşekkürler” derken Kadir Çetin ise “Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı Yüksel Şenyurt’a devrettik. Hayırlı olsun” dedi.

Tire Belediye Başkanı Atakan Duran, “Demokrasi güzel bir şey. İYİ Parti bizim ailemiz. İYİ Parti Tire İlçe Başkanının başarısı bizim başarımızdır. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


 

Editör: Haber Merkezi