HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İlçe Binasında Ödemiş ilçe Başkanı Semih Alpan ve partililer tarafından karşılanan İYİ Parti genel Başkan Başdanışmanı Taylan Yıldız, burada bir açıklama yaptı.

“Akşener’in Selamını getirdim”

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Taylan Yıldız, “ Mart 2019’da önemli bir yerel seçim süreci var. Ve bizler bu seçimi de sizlerle birlikte yürüyerek geçireceğiz. Burada İyi parti olarak ülkedeki kötü gidişe artık dur demek istiyoruz. Ve bizler siyaseti vatan sevgisi üzerinden yapıyoruz. Ve bu ülkede bizim iktidar olmamızın gerektiğine inanıyorum. Sizlere Sayın genel başkanımız Akşener hanımefendinin kucak dolusu selamlarını getirdim.

Ben Partili arkadaşlarımızla birlikte geçtiğimiz günlerde sadece 3 günde 13 ilçeyi gezdim. Ve gittiğim yerlerde vatandaşlarımızla hep kucaklaştık. Bizler bunu yapıyoruz. Sizlerde kendi mahalle ve sokaklarınızda veya köylerde yapacaksınız. Ayrıca Sayın genel başkanımız Akşener’in televizyona çıkıp çıkmamasıyla  ilgili yorumlara da değinmek istiyorum. Bugün sayın genel başkanımızın 2 milyon takipçisi vardır. Bu sayı da bir hayli yüksek bir rakamdır. Bizler devamlı şekilde saha çalışmaları içindeyiz. Yağmur demeden çamur demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada yerel seçimlerde hem erkeklerimize hem de bayanlarımıza bazı görevler  düşmektedir. Ancak bayan partililerimizin evlere girmesinin biraz daha kolay olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Bu parti öyle kolay kurulmadı”

“Bu parti kurulurken 300 bin kişilik bir organizasyonla kuruldu. Ben aynı zamanda beni tanıyanlar da bilirler. Ben aynı zamanda Google’ında Türkiye’deki yöneticilerinden biriyim. Sizlerden buradaki isteğimiz seçim süreci içinde iyi bir seçim sürecini planlı ve programlı bir şekilde yapmanızı ve bunun yanında ayrıca  bir basın birimi kurarsanız. Onun da etkili olacağını düşünüyorum”

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Semih Alpan, “Öncelikle Genel başkan yardımcımız Taylan Yıldız’ı aramızda görmekten son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İyi parti ödemiş İlçe teşkilatı olarak yapılacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. Ancak sizlerden bir özel isteğimiz ise, genel başkanımız Akşener’i seçim öncesinde bir kez Ödemiş ilçesine gelerek Ödemişlilerle buluşmasını istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi