AK Parti İzmir 1'ince bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gerçekleştirdiği mitingin ardından ilçe gezilerine başladı.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda partililerce yapılan karşılamanın ardından havalimanı VIP'te aday tanıtımı yapıldı ve sonrasında Yıldırım ve Milletvekili adayları ilçe turları için yola çıktı.

Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçelerini ziyaret eden Yıldırım daha sonra Tire'ye geldi. Yıldırım Tire'ye Tireli ak Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Emin Sefa Kayacan ile geldi. Yıldırım'a Roman Milletvekili adayı Cemal Bekle de eşlik etti. Roman aday Cemal Bekle Tire Romanları Derneği tarafından alkışlar ve sloganlarla karşılandı.

AK Parti İzmir 1'ince bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, Tire'nin Kesikbaş Mevkii'nde Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve partililerle bayramlaşmanın ardından Batı Çevreyolu istikametinden 19 Mayıs, İstasyon, Atatürk, Gümüşpala Caddelerinden geçerek halkın bayramını kutladı. Yıldırım Gökçen Efe Meydanında partililerle vedalaşarak Ödemiş'e doğru yola çıktı.

Editör: Haber Merkezi