Ak Parti Ödemiş İlçe teşkilatı seçim turu attı

“Artık halk tıpış tıpış değil, gönüllü olarak sandığa gitti” 

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle,  Ak Parti Ödemiş seçim koordinasyon merkezinde yoğun bir çalışma sergilendi.

Sandıkların saat 17.00’de açılarak sonuçların yavaş yavaş açıklanmasının ardından Siyasi partilerde nefesler tutuldu. Bu seçimde sadece tek pusula kullanıldığı içinde oylar hızlı bir şekilde sayılarak saat 21.00 itibariyle Başbakan Recep Erdoğan’ın yüzde 52,6 oy oranı ile Cumhurbaşkanı seçildiği, YSK Başkanı tarafından açıklandı.

Sonuçların belli olmasının ardından Ak parti Ödemiş Seçim Koordinasyon merkezinde İlçe Başkanı Ali Hadim ve Belediye Başkanı Mahmut Badem birer konuşma yaptılar.

14 PARTİYE RAĞMEN OYLAR YÜZDE 6 ARTTI

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim konuşmasında, “Sevgili partili arkadaşlarım ve hemşerilerim Cumhurbaşkanlığı seçimleri hayırlı osun.

Bugün Türkiye tarih yazdı. Oda Bizim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a nasip oldu. Türkiye’de ilk defa halk kendi Cumhurbaşkanını seçti. Dayatmalara ve baskılara dur dendi. Artık Halkın içinden gelenlere

Halkımız sahip çıktı. Gelinen noktada bizimle gece gündüz çalışan partimizin tüm kademelerine ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ödemiş’te yüzde 6’lık bir oylarımızda artış olduysa bunu Belediye Başkanımıza borçluyuz. Ramazan da O kadar yoğun bir çalışma başlattık ki, Çorbayı Üç eylül mahallesinde, yemeği de Emirli köyünde yedik. Sizler bu davaya sahip çıktınız. Emeği geçen Ak parti teşkilatımıza, SKM Başkanımıza, Kadın Kolları başkanımıza ve ekibine, Gençlik Kolları başkanı ve ekibine, Belediye başkanımıza, Belediye meclis üyelerimize ve ismini hatırlayamadığım emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Şimdi hedefimiz 2023-2053 ve 2071 yılı. Sayın Cumhurbaşkanımızda söyledi, Şimdi Türkiye Cumhuriyeti Devleti daha iyi yerlere gelecektir.

Bize destek veren vermeyen herkese yine teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

“Muhtar olamaz denilen Uzun adam, Şimdi Cumhurbaşkanı oldu”

Ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem burada yaptığı konuşmasında, “Başbakanımızı daha önce Muhtar olamaz demişlerdi, O uzun adam Şimdi 13 yıl sonra Cumhurbaşkanı oldu. Kim yaptı, seçilmişler değil, Cumhurun kendisi yaptı. Eğilmeyen bükülmeyen, dik duran ve dik duruşun sebebi, Yüzde 52 oy veren Türk insanın desteği vardı arkasında. 1071 yılından beri kurulan Türk devletlerinin içerisinde

Süleyman Soylu’nun da ifade ettiği gibi, İlk defa halk kendisinin bir Cumhurbaşkanını seçti. Sizler pasaportu, askeri gücü, para gücü dikkate alınan bir ülkeye Cumhurbaşkanı seçtiniz. Artık 367 oyunları bitti.

Yerel seçimlerde zorlu günler geçirdik. Beni oraya getiren de sizlersiniz.

Sizler yüzde 39.8 oyla seçtiniz, Bugün oylar yüzde 45,5 seviyelerine çıktı. Günde 10 köy ziyaret ettik. Bu Başkan ve teşkilatla gece gündüz koşturduk. Karşımızda dimdik duran teşkilat var.

Eğer bizim masa ve koltuk sevdamız olsaydı bugün bu insanlar burada toplanmazdı. Bizim boş geçirecek vaktimiz yok. Bu sevdanın sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizim hedefimiz bu kentimizin önünü açmak ve Cumhurbaşkanımızın da hedefi Türkiye’nin önünü açmak"

ERDOĞAN 14 PARTİYLE MÜCADELE ETTİ

Badem, "İşte bu seçimin farkı da bu. Türkiye’de 14 partinin birleşmesiyle tek aday çıkardılar ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında mücadele ettiler.  Görülüyor ki; Artık halk tıpış tıpış değil, gönüllü olarak sandığa gitti ve İşte sonuç; yüzde 52,06.

Ödemiş’imize ve Ülkemize hayırlı olsun, Yeni Türkiye için hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Ak parti seçim Koordinasyon merkezi önünden

Yüzlerce araçtan oluşan konvoy düzenlendi ve Ödemiş sokaklarında partililer ve vatandaşlar coşkulu şekilde kutlamalara katıldılar.

Salı pazarında da havai fişek gösterileri düzenlendi.

 

 

Editör: Haber Merkezi